Cea mai flexibilă femeie din lume apare în poziţii incredibile într-un calendar pentru anul 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă gimnastă din Rusia, Zlata, care figurează în Cartea Recordurilor ca cea mai flexibilă femeie din lume, a lansat un calendar pentru 2016, fiecare filă prezentând-o într-o ipostază sexy, însă în poziţii demne de o controsionistă de talie mondială.

Îmbrăcată sumar, în lenjerie intimă sexy din piele, dantelă, latex sau plasă, Zlata şi-a contorsionat trupul în fel şi chip, spre încântarea admiratorilor. 
Talentul aparte al Zlatei a fost descoperit când avea numai patru ani, iar la şase ani se antrena deja în cadrul unei şcoli de circ.

Tânăra în vârstă de 29 de ani deţine şi recordul Guinness World Record pentru cele mai multe sticle de bere deschise într-un minut, doar cu ajutorul picioarelor, stabilit în 2011.

Anul acesta, Zlata a mărturisit că şedinţa foto pe care a realizat-o pentru calendarul  pe 2016, intitulat „Beauty Embodied in Flexibility“, a acţionat asupra ei şi ca o terapie, necesară după ce a divorţat.

„După ce anul acesta m-am despărţit de soţul meu, am simţit nevoia unei confirmări a farmecului personal, pe care am primit-o pozând pentru acest calendar“, a explicat aceasta, citată de publicaţia Daily Mirror. 

image

FOTO mirror.co.uk

image

FOTO mirror.co.uk

FOTO mirror.co.uk

image

FOTO mirror.co.uk

image


 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite