Ce au pregătit astrele pentru România în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul viitor anunţă un moment de cotitură în istoria modernă a românilor, pe fondul nemulţumirilor poporului legate de guvernarea ţării, prevede astrologul Anca Martin

În calendarul chinezesc, 2014 se pregăteşte să treacă, la 31 ianuarie, din anul Şarpelui de Apă în cel al Calului de Lemn, care va dura până la 18 februarie 2015, un an în care ar trebui să învăţăm lecţia colaborării echitabile şi productive. Astrologul emisiunii “Neaţa cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1, Anca Martin, a făcut pentru cititorii Adevărul astrograma României pentru perioada următoare, iar veştile sunt bune pentru cei care cred în renaşterea ţării prin eforturi susţinute.

La nivel individual, anul Calului de Lemn va fi unul al relaţiilor interpersonale, explică astrologul: "Se recomandă să fim activi social, fie că frecventăm mai des evenimente culturale sau sociale ori ne implicăm mai intens în proiecte de echipă şi activităţi de grup. În viaţa personală, trebuie să dăm dovadă de tact şi diplomaţie, chiar dacă vom fi tentaţi să ne exprimăm direct chiar şi nemulţumirile. Nu în ultimul rând, se cere să fim consecvenţi, atât pe plan personal, cât şi profesional. Tendinţa noastră este să ne sustragem relaţiilor sau proiectelor care nu ne mai entuziasmează. Prin urmare, este necesar să realizăm că avem câte ceva de descoperit mereu la cei de lângă noi şi că, zi de zi, experimentăm lucruri noi la locul de muncă."

În ceea ce-i priveşte pe români, deoarece pe harta României aspectul de cuadratură între Uranus şi Pluto se formează pe casa a X-a a conducerii statului şi casa a VII-a a relaţiilor externe, astrologul vorbeşte despre o continuare a tensiunilor cu străinătatea şi a criticilor legate de guvernarea deficitară. Prin raportare la anul care se încheie, care a condus la deconspirarea faptelor ilegale comise de personaje influente, Martin consideră că şi în 2014 vor ieşi la lumină afacerile necurate ale celor sus-puşi. În acelaşi timp, anul 2013 a dat startul unor schimbări sau reforme care se vor continua şi consolida în anul care vine.

Din punct de vedere astral, 2014 este marcat de tranzitul lui Saturn în Scorpion, iar “intrarea lui Saturn într-o casă astrologică ce conţine semnul Scorpionului aduce o dezvăluire bruscă, neaşteptată şi adeseori dureroasă a situaţiei în care se regăseşte aceasta”, atrage atenţia Anca Martin. ”Orice cosmetizare este inutilă şi se cer reforme serioase în domeniul reprezentat de aceasta casă. În harta României, Saturn tranzitează casa a V-a, indiciu că începem să descoperim faptul că valorile promovate de mass-media nu sunt potrivite pentru a le asigura tinerilor o educaţie sănătoasă şi civică”, avertizează astrologul. 

Biserica, rol decisiv

De asemenea, specialistul în astrologie subliniază că în 2014 speculaţiile financiare frauduloase la nivel înalt ies la iveala şi afectează şi mai mult bugetul ţării, prin careurile trasate de Saturn în tranzit la opoziţia Soarelui cu Saturn retrograd de pe Axa Finanţelor din tema natală a României. “Toate aceste descoperiri pot periclita relaţiile cu celelalte ţări aliate sau aflate într-o organizaţie comună cu România prin opoziţia realizată de Saturn în tranzit la Pluto şi Uranus din casa a XI-a natală a alianţelor. Cel puţin până pe 16 iulie, când Jupiter intră în semnul Leului, tranzitul său în Rac şi în casa I a poporului, ca întreg, vorbeşte despre regăsirea adevăratelor valori ale naţiunii şi despre nevoia unui sistem legal echitabil“, adaugă Martin. 

Biserica va avea un rol hotărâtor în acest proces, dar jocul planetelor şi influenţa lor asupra zodiilor sugerează că este posibil ca tocmai interesele personale ale celor puternici în stat să împiedice revenirea ţării pe direcţia potrivită. Un alt impediment poate fi reprezentat, conform astrologului, de raportarea la climatul socio-politico-economic al altor state fără să se ţină seama de trecutul şi situaţia particulară a României. 

Într-un cuvânt, pentru ca Justiţia să-şi recâştige credibilitatea, dar şi ca naţiunea să-şi regăseasca valorile, prelaţii Bisericii, intelectualitatea şi autorităţile trebuie să conlucreze altruist, prin conştientizarea şi rezolvarea problemelor interne şi nu prin raportarea directă la Occident, explică specialistul astrolog.

Astfel, după 16 iulie, Jupiter intră în Leu, adică în casa a II-a a finanţelor în tema natală a României, iar conjuncţia dintre Jupiter în tranzit şi Saturn natal va determina, consideră astrologul, un moment de cotitură în istoria modernă a României. Dar pentru că astrologia oferă doar predispoziţii şi nu verdicte, după cum ţine să explice Anca Martin, există două posibile deznodăminte pentru români: fie avem parte de creştere economică şi a nivelului de trai semnificative, ori ne adâncim şi mai mult în datorii şi lipsuri financiare.

Antecedente sumbre

Tranzitul planetelor anunţă, în opinia astrologului, un an marcat de tensiuni, ţinând cont de faptul că între 2012 şi 2015, au avut loc şase cuadraturi între Uranus şi Pluto, iar în 2014, la 15 decembrie, se va perfecta ultimul careu din acest ciclu. “Ultima serie de astfel de aspecte s-a produs între 1932 şi 1934 şi a condus, printre altele, la Marele Crah din SUA şi la numirea lui Adolf Hitler în poziţia de cancelar al Germaniei. Aşadar, ne confruntăm cu proteste împotriva actualei forme de guvernământ, dorinţa instaurării unui nou sistem politic, mai favorabile pentru mase. Prin urmare, se manifestă un climat astral care predispune la violenţă, la distrugere cu scopul creării a ceva mai bun, mai productiv şi mai drept”, concluzionează Anca Martin.
 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite