Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a ajunge la inima unei persoane trebuie să-i înţelegi nevoile. În funcţie de caracteristici, fiecare nativ caută parteneri care să-i satisfacă dorinţele şi să-l facă să se simtă împlinit.

Berbec

Plictiseala este lucrul pe care Berbecii îl urăsc cel mai tare. Trebuie să fiţi independenţi şi auto-motivaţi pentru a menţine interesul unui nativ Berbec. Fiţi autentici, este una din calităţile cele mai apreciate de nativul Berbec, scrie memes.com.

Taur

Va trebui să fii un partener calm dacă te îndrăgosteşti de un nativ Taur. Aceştia au nevoie de cineva care să îi ajute să se simtă bine în propria piele, în caz contrar ei se vor comporta ca şi când totul este bine, deşi lucrurile sunt de mult scăpate de sub control.

Gemeni

Gemenii iubesc viaţa şi adoră să fie implicaţi în tot felul de proiecte interesante. Ceea ce au nevoie să primească de la partenerul de viaţă este acea emoţia pe care nu o pot obţine în nicio altă parte. Ei au nevoie de cineva care să-i facă să râdă şi să-i pregătească pentru lucrurile noi care vor urma.

Rac

Racii au aşteptări mari. Ei vă vor oferi tot ce pot pentru a vă face fericit şi apreciat, dar se aşteaptă să primească acelaşi lucru. Îţi vor cere să investeşti timp în relaţie, aşa că dacă nu eşti dispus să faci acest lucru, evită partenerii Raci.

Leu

Leii sunt creativi, visători şi pasionali. Ei nu pot fi cu cineva care îi opreşte din atingerea obiectivelor. Leul are nevoie să ai încredere în el şi să fii gata să-l urmezi oricând îţi cere acest lucru.

Fecioară

Fecioarele sunt analitice şi raţionale. Totuşi, nu sunt persoane reci, ci, mai degrabă, fiinţe profund emoţionale. Le place să poarte conversaţii emoţionale şi intelectuale, de substanţă.

Balanţă

Balanţa continuă să caute echilibrul care îi este specific. Aceşti nativi nu caută un partener care să le perturbe calmul. Dacă mai eşti cunoscut şi sub numele de „haos“, nu încerca să relaţionezi cu o Balanţă.

Scorpion

Starea de spirit a unui Scorpion este imprevizibilă. Poate trece de la fericire la tristeţe într-un singur minut. Nu o luaţi personal pentru că veţi pierde foarte mult timp certându-vă.

Săgetător

Săgetătorii iubesc aventurile pe care le găsesc provocatoare. Se aşteaptă ca partenerul să le împărtăşească spiritul aventuros. Trebuie să fiţi cel care îi readuce cu picioarele pe pământ atunci când sunt cu capul în nori.  

Capricorn

Capricornii sunt muncitori şi pe cât de mult iubesc proiectele în care sunt implicaţi pe atât au nevoie de cineva care să îi distreze. Ei au nevoie de un partener care este sigur pe sine şi care iubeşte viaţa.  

Vărsător

Dacă vă alegeţi un partener Vărsător, aşteptaţi-vă să descoperiţi o fiinţă complexă. Aceşti oameni trăiesc fiorul vieţii, aşa că ar trebui să fiţi onoraţi dacă un Vărsător vă alege. De asemenea, iubesc aventura şi călătoriile spontane.

Peşti

Peştii sunt romantici şi sensibili. Dacă le cuceriţi inimile, ei vă vor surprinde cu gesturi impresionante şi doze mari de afecţiune. Peştii se aşteaptă ca partenerul să le sprijine necondiţionat scopurile şi ambiţiile în viaţă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite