Care este lucrul de care ai nevoie pentru a fi fericit, potrivit semnului zodiacal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fie că e vorba de armonie, aventură, cunoaştere sau respect, fiecare dintre reprezentanţii semnelor zodiacale găseşte fericirea în lucruri diferite FOTO Shutterstock
Fie că e vorba de armonie, aventură, cunoaştere sau respect, fiecare dintre reprezentanţii semnelor zodiacale găseşte fericirea în lucruri diferite FOTO Shutterstock

Cu toţii alergăm în căutarea fericirii, însă aceasta poate reprezenta pentru fiecare dintre noi cu totul altceva. Fiind dominate de caracteristici diferite, semnele zodiacale diferă şi ele atunci când vine vorba de lucrurile care le aduc fericirea. Iată ce reprezintă fericirea pentru fiecare zodie.

Berbec – Provocări

Nu este lucru pe care berbecii să-l iubească mai mult decât provocările zilnice. Dintre toate zodiile, ei sunt mereu primii care vor face sau vor accepta un pariu, care vor intra într-o discuţie în contradictoriu, care vor alerga la maraton sau care vor încerca ceva nou. Le place să-şi asume riscuri nu doar din nevoia de adrenalină, dar şi pentru că le place să fie admiraţi. Fiind „bebeluşii“ zodiacului, berbecii sunt înzestraţi pe tot parcurcul vieţii cu sentimentul că totul se întâmplă pentru prima oară, că au lumea la picioarele lor şi că totul este o aventură.

Taur – Relaxare

Taurul are nevoie de o viaţă liniştită. Au nevoie de sentimentul de relaxare şi de timp pentru a reflecta la lucrurile din viaţa lor. Pentru a reuşi să facă asta, aceştia au nevoie de nişte certitudini şi stabilitate în programul lor. Nu pun atât de mare preţ pe latura financiară, cât timp depind de ceva. Sunt fericiţi dacă au parte de oameni de încredere, confort alimentar şi lucruri bune în viaţa lor, cum ar fi dragostea.

Gemeni – Conversaţii

Dacă nu sunt implicaţi în conversaţii reale, gemenii simt nevoia să citească, să scrie, să vorbească prin mesaje sau să posteze pe blog. Ei nici măcar nu au o nevoie profundă de a fi ascultaţi, ci le place să se piardă în propria imaginaţie, să rezolve probleme şi să se simtă curioşi şi interesaţi, având ceva de adăugat în fiecare conversaţie. Pentru gemeni, conversaţia reprezintă varietare şi varietatea este esenţa vieţii.

Rac – Îmbrăţişări

Mai mult decât orice pe lume, racii au nevoie să audă că îi apreciezi, îi iubeşti şi îţi pasă de ei. Sunt buni la a avea grijă sau a-i ajuta pe ceilalţi, dar depind de oamenii loiali pentru a avea parte de acelaşi tratament. Sunt foarte legaţi de familiile lor şi consideră prietenii apropiaţi ca fiind tot parte din familie. Pentru a fi fericiţi au nevoie de un mediu în care să se simtă în siguranţă, aşa că pentru ei este important statul acasă şi să aibă un sanctuar personal. Ca şi omul de zăpadă din „Frozen“, ei au nevoie doar de o îmbrăţişare caldă.

Leu – Complimente

Leilor le place - sau, mai degrabă, au nevoie - să fie vedetele spectacolului, chiar dacă sunt genul care stau în spatele scenei. Adoră să fie în poziţia de a primi toată atenţia pe care şi-o doresc. Dacă le faci un compliment sincer, ai reuşit să îi câştigi de partea ta. Odată ce reuşeşti să faci parte din cercul lor, vei fi norocosul beneficiar al sfaturilor şi loialităţii lor. Leilor le place să-i protejeze pe cei pe care îi iubesc, să fie cei mai buni şi să aibă tot ce e mai bun. Datorită generozităţii lor, ca prieteni sau iubiţi, vei avea şi tu parte de tot ce e mai bun.

Fecioară – Cunoaştere

Instinctul fecioarelor este să fie de ajutor persoanelor din jurul lor. Nu pot spune „nu“ cuiva aflat la nevoie, cu toate că afişarea unor emoţii puternice îi poate speria şi îi poate alunga din faţa oportunităţii de a ajuta din cauza caracterului lor raţional. Pentru a continua să fie de folos altora, trebuie să le fie recunoscută inteligenţa. Atunci când nu pot fi de ajutor cuiva, se concentrează pe autoperfecţionare.

Balanţă – Armonie

Balanţele se pricep la netezirea lucrurilor pentru că au nevoie să ducă o viaţă liniştită. Au abilitatea de a evita dramele şi au nevoie de armonie între toate persoanele care le înconjoară. Cu toate acestea, acest lucru nu este pentru ceilalţi, ci pentru propria persoană. Au nevoie de pace şi de linişte pentru sănătatea lor mentală. Fiind semnul parteneriatelor, le place, de asemenea, să fie îndrăgostiţi. Au tendinţa să se dea drept avocatul diavolului astfel încât să privească ambele părţi ale unei probleme.

Scorpion – Confidenţialitate

Scorpionii echivalează intimitatea personală cu a avea balanţa înclinată în favoarea lor. Pentru ei, cu cât oferă mai multe informaţii, cu atât sunt mai susceptibili la a fi lezaţi, iar nevoia lor de confidenţialitate este aproape paranoică. Având pe cineva în care au încredere, pe cineva căruia să-i poată spună toate secretele, este important pentru a echilibra stilul lor de viaţă izolat.

Săgetător – Aventuri

Săgetătorii au o nevoie constantă de a explora. Sunt dominaţi de planeta Jupiter, care este planeta expansiunii şi călătoriei. Au nevoie de aventuri, evenimente neplanificate şi bucurii spontane. Aventurile nu doar că ţin departe teama de plictiseală, dar totodată ajută săgetătorul să aibă o imagine de ansamblu dintr-un punct de vedere filozofic. Chiar dacă nu au bani să călătorească, se pot transpune mental într-un loc nou, înconjurându-se cu oameni cărora le place să râdă sau care pur şi simplu ajung în fiecare zi de la muncă acasă pe un traseu diferit.

Capricorn – Respect

Fiind semnul cel mai conştient de statutul său din zodiac, Capricornii au nevoie să se simtă respectaţi. Se simt bine atunci când reprezintă o autoritate şi sunt cunoscuţi drept cei maturi. Chiar şi în interiorul familiei lor, Capricornii depun eforturi pentru a câştiga reputaţia de cei de nădejde. Conducerea şi asumarea resposabilităţilor le dă sentimentul că deţin controlul vieţii lor, de unde vine şi ambiţia lor.

Vărsător – Individualitatea

Vărsătorii au nevoie să fie recunoscuţi ca fiind unici, să fie văzuţi ca o piatră rară. Îşi trăiesc viaţa după propriile standarde şi o fac într-un mod neconvenţional. Le place să-i asculte pe ceilalţi şi să le afle propriile poveşti de viaţă. Discuţiile cu oameni meditativi şi implicarea în conversaţii profunde în care se pot deschide către noi idei, conceptele noi şi noile trenduri le dau vărsătorilor sentimentul că devin mai interesanţi.

Peşti – Singurătatea

Peştii au o imaginaţie bogată şi lucrurile care îi inspiră – artă, cinema, literatură, istorie, muzică şi visurile de a fi cineva mai presus de viaţă – necesită o doză de izolare. Au nevoie să petreacă un anumit timp singuri pentru a reflecta. Cu toate acestea, le poate lua ceva timp până să conştientizeze acest lucru petru că sunt foarte empatici şi pot fi luaţi de val sau distraşi de alte persoane. Înconjurându-se cu oameni care îi înţeleg şi care pot citi printre rânduri pentru a spune „hei, pari obosit, poate că ar fi bine să mergi acasă să te odihneşti“, peştii vor simţi că ai grijă de ei în acelaşi fel în care şi ei au grijă de alţii.

Sursă: Elite Daily

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite