Cardul care nu poate fi clonat, lansat la Târgul de tehnologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Dynamics Inc a prezentat la târgul de electronice din Las Vegas un card despre care au spus că ar fi aproape imposibil de clonat în condiţii normale. Cardul are o baterie şi de fiecare dată generează un alt număr de cont (cele trei cifre de la finalul său se modifică). Procesul nu se încheie aici, după acest moment fiind introdus şi codul PIN.

Evident, dacă utilizatorului i se fură şi cardul şi codul PIN el va avea probleme, dar tehnologia a fost realizată pentru a evita clonarea acestora.

Practic, clonarea cardurilor poate fi făcută în mod obişnuit deoarece codul de securitate şi PIN-ul nu se schimbă niciodată fără intervenţia utilizatorului, dar în viitor tehnologia îi va pune pe hoţii bancari în dificultate, aceştia urmând a fi nevoiţi să-şi dezvolte competenţele în domeniul codului de programare.

Cardul are dimensiunea obişnuită, iar bateria din interior durează trei ani, scrie cotidianul „The Daily Mail".

„Tot ceea ce este necesar pentru a fura un număr de card în momentul de faţă este un creion şi o hârtie. Acest tip de card modifică permanent ultimele trei cifre", susţin cei de al Dynamics Inc.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite