Căldurică de la roboţică: Roboţii sexuali vor fi prevăzuţi cu sisteme de încălzire în zonele intime pentru o experienţă cât mai reală a utilizatorilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roboţii sexuali ar putea avea în curând o imitaţie de piele caldă în zonele intime, care ar ajuta utilizatorii să devină mai ataşaţi de maşinării.

Matt McMullen, coordonatorul firmei de roboţi RealDoll, spune că o nouă tehnologie este proiectată pentru a încălzi corpul robotului, deşi tehnica exactă nu a fost încă stabilită., potrivit Mirror.

„Ne interesează în mod special încălzirea anumitor zone ale corpului, mai degrabă decât a întregului corp. Din punct de vedere intim, atunci când atingi materialul, observi că este foarte moale, semănând cu pielea, însă este rece la atingere. Pentru unii oameni, căldura este foarte importantă, dând senzaţia de real“, a explicat McMullen. 

Şeful firmei de roboţi a mai spus că „sexboţii“ ar putea veni în ajutorul relaţiilor amoroase. „Roboţii sexuali s-ar putea dovedi benefici în primul rând pentru oamenii care sunt foarte timizi atunci când vine vorba despre întâlniri“, a adăugat acesta.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite