Ultima cursă la Disney World: două persoane au murit în celebrul parc de distracţii din Florida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre victime, în vârstă de 54 de ani, a leşinat în timp ce se afla în Toy Story Midway Mania, o casă tematică dotată cu jocuri video 3D. FOTO travelexperta.com
Una dintre victime, în vârstă de 54 de ani, a leşinat în timp ce se afla în Toy Story Midway Mania, o casă tematică dotată cu jocuri video 3D. FOTO travelexperta.com

Două femei au decedat în ultimele două luni în celebrul parc de distracţii Walt Disney World din Florida, SUA. Este pentru prima dată din 2007 când reprezentanţii parcului tematic anunţă moartea a doi vizitatori.

Nu s-a precizat o cauză exactă a celor două decese, scrie publicaţia Orlando Sentinel, dar reprezentanţii parcului au subliniat că maşinăriile în care se aflau femeile în momentul în care au survenit problemele funcţionau în mod normal, aceştia adăugând că instalaţiile nu au cauzat tragediile. 

Una dintre victime, în vârstă de 54 de ani, a leşinat în timp ce se afla în Toy Story Midway Mania, o casă tematică dotată cu jocuri video 3D, inspirată de filmul de animaţie Toy Story, în cadrul Studiourilor Disney Hollywood. Cealaltă se afla într-o barcă, dar ambarcaţiunea se deplasează încet printre păpuşi care cântă.

Este pentru prima oară din 2007 când sunt raportate două decese în cadrul parcului de distracţii din Florida. De asemenea, în 1996, o fetiţă de 6 ani a fost rănită după ce a căzut dintr-o barcă în laguna cu păpuşi cântătoare. În decursul anului trecut au fost raportate şi alte incidente, dar mai puţin grave: nouă la Walt Disney World, cinci la Studiourile Universal din Orlando şi două la Sea World.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite