Top cinci cele bune plaje în anul 2024, potrivit Tripadvisor

0
Publicat:

Mai sunt aproximativ trei luni până la sosirea verii, cu soare, distracție și, desigur, plaje cu nisip fin și ape cristaline. Site-ul de călătorii Tripadvisor a alcătuit deja topul celor mai bine cotate plaje pentru anul 2024, iar multe dintre ele sunt în Europa.

Praia da Falesia din Algarve, Portugalia
Praia da Falesia din Algarve, Portugalia FOTO Shutterstock

Site-ul de călătorii Tripadvisor a alcătuit deja topul celor mai bine cotate plaje pentru anul 2024, iar multe dintre ele sunt în Europa, ceea ce înseamnă că sunt destul de accesibile.

Primul loc pe lista Tripadvisor este ocupat de Praia da Falesia din Algarve, Portugalia.

Praia da Falesia, care a ocupat locul șase anul trecut, a acumulat până în prezent 5.900 de recenzii - 68% dintre acestea acordând o evaluare de cinci buline, cel mai înalt calificativ pe Tripadvisor.

Site-ul de călătorii arată că plaja câștigătoare este "cunoscută pentru stâncile sale roșii dramatice, iar acolo se poate ajunge pe o scară de lemn". "Este iubită de recenzorii Tripadvisor pentru nisipul său moale, fin ca pudra, perfect pentru băi de soare și plimbări", scrie Tripadvisor.

Spiaggia dei Conigli, din insula Lampedusa, Sicilia
Spiaggia dei Conigli, din insula Lampedusa, Sicilia FOTO Shutterstock

Spiaggia dei Conigli, din insula Lampedusa, Sicilia

Spiaggia dei Conigli, din insula Lampedusa, Sicilia, Italia, este plaja aflată pe locul doi, iar pe locul trei este Plaja La Concha din San Sebastian, Spania, urmată de Kaanapali Beach din Hawaii, aceasta fiind și plaja cu cea mai înaltă clasificare din SUA. Pe locul cinci se află Grace Bay Beach, din Turks and Caicos.

La Concha Beach, Spania
La Concha Beach, Spania FOTO Shutterstock

Spiaggia dei Conigli, este cunoscută pentru "mediul curat" și "peisajele  minunate de neuitat", iar La Concha Beach, de pe locul trei, situată în Țara Bascilor, este aclamată de un vizitator drept "frumoasă" și "accesibilă", potrivit Daily Mail.

Kaanapali Beach, Hawaii
Kaanapali Beach, Hawaii FOTO Shutterstock

Un alt vizitator, a scris despre La Concha: "Plaja are o promenadă fenomenală! În orice moment al zilei, este minunată."

Kaanapali Beach, de pe locul patru, este descrisă ca fiind "un paradis curat" cu "imagini fabuloase și ape superbe, cu apusuri de soare ireale".

Grace Bay Beach, Turks and Caicos
Grace Bay Beach, Turks and Caicos FOTO Shutterstock

Tripadvisor o descrie ca fiind "o plajă magnifică de cinci kilometri... considerată una dintre cele mai bune plaje din America de Nord" cu "ape cristaline perfecte pentru snorkeling și surf, în fața unui fundal de munți luxurianți".

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite