Târgul Naţional de Turism: preţurile mici transformă Bulgaria în destinaţia preferată de iarnă a românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Târgul Naţional de Turism se desfăşoară între 13-16 noiembrie, la Romexpo
FOTO Târgul Naţional de Turism se desfăşoară între 13-16 noiembrie, la Romexpo

Peste 200 de expozanţi, de la agenţii de turism şi hoteluri până la consilii locale, patronate, dar şi firme din străinătate sunt prezente începând de astăzi, 13 noiembrie, şi până duminică, 16 noiembrie, la Romexpo, în cadrul Târgului Naţional de Turism. Participanţii s-au prezentat cu oferte pentru toate buzunarele, cu reduceri şi de 40%, fie că este vorba despre apropiata vacanţă de iarnă sau de cea pentru vara lui 2015.

Operatorii de turism prezenţi zilele acestea la Romexpo mizează pentru sfârşitul acestui an pe vacanţele la schi, tot mai mulţi români fiind tentaţi să-şi petreacă iarna pe pârtii, în clăpari. Vacanţele în Bulgaria sunt la mare căutare printre români, cu preţuri care pornesc de la 282 euro/persoană pentru 7 nopţi cu demipensiune şi transport cu autocarul, în staţiunea Bansko. Pentru aceeaşi perioadă, în Austria, turiştii vor plăti de la 44 euro/persoană pe noapte, iar pentru Italia preţurile încep de la 35 euro/persoană pe noapte.

Boroveţ, Pamporovo sau Razlog se adaugă staţiunilor din Bulgaria unde românii vor merge anul acesta, pe lângă sejururile în staţiuni austriece precum Zell Am See, Kaprun sau Rauris. În ceea ce priveşte Paralela 45, ofertele la schi pleacă de la 67 euro/ loc în cameră dublă cu demipensiune la hotel de 4 stele, în staţiunea Kaprun,  şi 71 euro cu aceleaşi condiţii în staţiunea Zell Am See. Pentru Bulgaria, preţurile pornesc de la 21 euro/ loc în cameră dublă cu mic dejun la hotel de 3 stele.

De la târg nu lipsesc nici ofertele dedicate turistuilor cu un buget ceva mai generos şi cu spirit de aventură. Astfel, operatorii turistici au pregătit expediţii montane condimentate cu activităţi extreme precum rafting, salt cu parapanta, escaladă, iar pentru cei care caută vacanţe de lux sunt oferite plimbari cu celebrul tren Orient Expres sau destinaţii exotice precum Maldive şi Indonezia.

Chiar dacă prioritare sunt sărbătorile de sfârşit de an, operatorii turistici au venit la Târgul de Turism al României şi cu oferte pentru vacanţele din vara anului viitor. Cei care vor achiziţiona pachetele de pe acum vor beneficia de reduceri early-bird de până la 40% pentru destinaţii cum ar fi Grecia, litoralul românesc, Bulgaria şi Spania.

De Revelion, cu un buget de până în 250 de euro, puteţi merge la Istanbul, în timp ce pentru vacanţele exotice este nevoie de un buget mai mare, de aproximativ 1.500 de euro pentru Thailanda şi de aproape 2.000 euro pentru Bali sau Las Vegas. 

Cei mai mulţi operatori de la târg aplică o reducere suplimentară ofertelor, pe durata celor patru zile de târg, pe lângă reducerea de catalog. Târgul Naţional de Turism, ediţia de toamnă, va fi deschis între orele 10:00 şi 18:00,  joi, vineri şi sâmbătă, iar duminică între 10:00 şi 16:00. Preţul biletului de intrare este de 15 lei.

Călătorii



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite