Sărbătorile de Iarnă 2015: agenţiile de turism au lansat pachete speciale pentru Crăciun şi Revelion, dar şi oferte first minute 2016

0
0

Sărbătorile de Iarnă 2015. Agenţiile de turism au lansat deja ofertele pentru Sărbătorile de Iarnă şi pachetele first minute pentru anul viitor, la preţuri foarte rentabile.

Sărbătorile de Iarnă 2015. Pachete speciale de Crăciun şi Revelion

Pentru iarna aceasta, agenţia de turism Christian Tour a pregătit pachete care se încadrează în orice buget. Pentru Crăciun, de exemplu, turiştii pot alege un circuit cu autocarul în oraşele europene unde sunt organizate pieţe de Crăciun. Preţul porneşte de la 95 euro/persoană pentru un circuit la Budapesta, 149 euro/persoană pentru circuit Vinea-Budapesta-Bratislava şi 200 de euro/persoană pentru Praga-Viena-Dresda.

O variantă mai comodă şi puţin mai scumpă sunt circuitele cu avionul în aceste destinaţii. Pentru Crăciun la Viena turiştii trebuie să scoată din buzunar de la 195 euro/persoană, pentru Munchen de la 299 euro, iar pentru Paris de la 285 euro.

Românii care vor să fie de Crăciun în Ţara Sfântă trebuie să plătească de la 495 euro/persoană pentru un circuit în Israel, fără taxe de aeroport incluse.

Pentru Revelion, circuitele cu autocarul pornesc de la 165 euro/persoană la Viena şi Bratislava, iar cele cu avionul încep de la 395 euro/persoană fără taxe de aeroport, pentru sejur la Napoli, Veneţia, Sicilia sau Coasta de Azur, spune Cristian Pandel, directorul agenţiei de turism. Un sejur în Egipt de Revelion costă de la 495 euro/persoană, iar în Dubai de la 611 euro/persoană.

Iubitori de lux şi relaxare pe apă pot beneficia de oferte foarte bune pentru croaziere în timpul iernii. Un pachet care include şi transportul cu avionul, cu plecare din Bucureşti, porneşte de la 700 euro/persoană pentru o croazieră în Emiratele Arabe Unite şi Oman şi ajunge la aproximativ 1.200 euro/persoană pentru croazieră în Bahamas sau în Singapore. Preţurile nu includ însă taxele portuare şi nici taxele de aeroport.

Sărbătorile de Iarnă 2015. O bună ocazie pentru a cumpăra sejurul de anul viitor

Christian Tour a lansat şi pachetele first minute pentru a anul 2016, iar turiştii care fac rezervare şi achită concediul în iarna aceasta vor beneficia de preţuri foarte bune. Un charter în Antalya costă de la 299 euro/persoană cu avionul, charter în Mallorca de la 475 euro/persoană, iar în Tenerife de la 595 euro/persoană. O noutate pentru anul viitor este destinaţia Ibiza, unde un sejur cu avionul costă de la 447 euro/persoană.

Tot de anul viitor, agenţia lansează oferte de pelerinaje în România, Grecia, Turcia, Israel, Egipt, Iordania. Programele numite „călătorii pentru suflet” se adresează celor care vor să viziteze locurile sfinte nu din perspectiva turistului, ci a omului interesat de spiritualitate.

Astfel, pelerinajele la mânăstirile din România, care durează doar o zi, vor costa de la 65 de euro de persoană, un pelerinaj de 4 zile în Turcia porneşte de la 115 euro/persoană, iar în Grecia pachetele variază între 95 euro/persoană (4 zile la Meteora, Muntele Athos sau Olimp) şi 245 euro/persoană pentru 6 zile pe insula Eghina, unde a trăit Sfântul Nectarie.

Cristian Pandel precizează că toţi banii obţinuţi de agenţie prin vânzarea pelerinajelor vor fi donaţi fundaţiei caritabile Christian Hope, care ajută copii săraci să aibă o viaţă mai bună.

Călătorii


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri