În barul iglu clienţii îşi pot pescui cina: o metodă inedită de a lua masa FOTO VIDEO
0Un bar-restaurant situat pe un lac îngheţat din Statele Unite le oferă vizitatorilor posibilitatea de a-şi pescui singuri cina.
Localul din SUA, situat la 16 kilometri de Canada, are găuri în podeaua de gheaţă, permiţându-le astfel clienţilor pescuitul la copcă în interior.
Barul-iglu este deschis şase zile pe săptămână, de la prânz până la ora 10 seara. Oaspeţii se pot relaxa fie la bar, unde se stă în picioare, fie se pot aşeza la o masă, unde pot comanda din meniul cocktail. Fiind situat în staţiunea nord-americană Zippel Bay, clienţilor barului le este recomandat să se îmbrace gros.
Barul-restaurant a fost deschis în urmă cu cinci ani, după o investiţie de 89.500 de euro în construcţia sa. Designul este în formă de iglu, are podeaua din oţel, umplută cu spumă poliuretanică, pentru o mai bună menţinere a temperaturii în interior.
Până şi toaletele localului, care sunt ecologice, sunt construite în formă de iglu. Afară clienţii pot găsi un container în care pot aprinde focul, în cazul în care cineva vrea să admire peisajul fără să îngheţe.

Foto: dailymail.co.uk/WalleyeCapital

Foto: dailymail.co.uk/WalleyeCapital

Foto: dailymail.co.uk/WalleyeCapital

Foto: dailymail.co.uk/WalleyeCapital