FOTO Selfie-uri la înălţime, în Dubai, realizate de un adolescent curajos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexander Remnev (dreapta), alături de un prieten, în vârful clădirii Princess Tower. FOTO: Alexander Remnev/Caters News
Alexander Remnev (dreapta), alături de un prieten, în vârful clădirii Princess Tower. FOTO: Alexander Remnev/Caters News

Un adolescent curajos din Rusia, pasionat de fotografie, dar şi de sporturi extreme, a realizat numeroase selfie-uri în partea superioară a celei mai înalte clădiri din lume, Princess Tower din Dubai.

Alexander Remnev, tânăr în vârstă de 19 ani din Moscova, este una din cele mai curajoase persoane din lume când vine vorba de escaladarea clădirilor, iar frica de înălţimi este ceva absent la acesta.

Princess Tower Dubai2 FOTO Alexander Remnev

Princess Tower, cea mai înaltă clădire din lume (414 metri), a fost „cucerită” de Remnev care ulterior a realizat numeroase fotografii din vârful acesteia. Adolescentul apare în fotografii fie singur, fie în compania unui prieten al său, pasionat, de asemenea, de sporturi extreme.

Princess Tower Dubai4 FOTO Alexander Remnev

FOTO: Alexander Remnev/Caters News

„Dubaiul m-a uimit în ceea ce priveşte zgârie-norii şi priveliştile pe care de care te poţi bucura din vârful lor”, a declarat tânărul din Moscova.

Princess Tower Dubai3 FOTO Alexander Remnev

FOTO: Alexander Remnev/Caters News

„Ne place înălţimea Dubaiului, este un oraş al zgârie-norilor. Am urcat până în partea superioară a cât mai multor clădiri”, a adăugat Remnev. Adolescentul rus este unul din cei mai cunoscuţi căţărători la nivel mondial, iar forografiile sale sunt dovezi ale isprăvilor sale.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite