5 plaje liniştite din Grecia, locuri perfecte pentru o vacanţă ferită de forfota turiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plaja Ilingas, Creta. FOTO
Plaja Ilingas, Creta. FOTO

Grecia are nenumărate insule, dar cu toate acestea puţini cunosc şi locurile mai puţin populare, dar cu plaje frumoase şi liniştite, care încă nu au fost cotropite de vizitatori. Iată cinci plaje din Grecia unde vă puteţi relaxa departe de aglomeraţie.

Plaja Platia Ammos, Cefalonia

Plaja Platia Ammos este considerată una dintre comorile insulei Cefalonia. Este o plajă înconjurată de stânci, unde se poate ajunge pe o scară cu 280 de trepte, săpate în piatră. 

Bucata de plajă este situată în apropiere de Mănăstirea Kipoureon, în peninsula Paliki. Este recomandată mai degrabă cuplurilor romantice, nu familiilor cu copii.

plaje grecia

FOTO tripadvisor.com

Plaja Chiliadou, Evia

Plaja Chiliadou este străjuită de castani şi ferigi care se agaţă de stâncile care protejează locul. Aici puteţi explora o grotă săpată de mare (foto jos), locul fiind preferat de cei care fac surfing. Există şi o zonă separată pentru turiştii care fac nudism.

plaje grecia

FOTO pinterest.com

Plaja Mesovrika, Antipaxos

Plaja Mesovrika se află în nord-estul insulei Antipaxos, iar priveliştea de aici este cu adevărat spectaculoasă, graţie stâncilor care înaintează în mare şi străjuiesc bucata de pământ scăldată de soare de şi apă. Puteţi să mâncaţi la una dintre tavernele aflate la 5 minute de mers, pe plajele Vrika sau Voutoumi.

plaje grecia

FOTO panoramio.com

Plaja Ilingas, Creta

Plaja Ilingas are nisip alb şi apă limpede ca cristalul, ideală pentru snorkeling. Puteţi să vă răcoriţi la amiază în grota care se află pe plajă, în apropiere de apă. Din Skafia, trebuie să parcurgeţi aproximativ 1 kilometru pentru a ajunge la plaja Ilingas.

plaje grecia

FOTO taxisfakia.com

Plaja Agios Nikolaos, Hydra

Plaja Agios Nikolaos este situată în sud-vestul insulei Hydra şi este accesibilă numai cu barca. Este o plajă ideală şi pentru familii cu copii, unde găsiţi umbrele şi şezlonguri, dar puteţi să vă feriţi de soare şi la umbra pinilor de aici.

plaje grecia

FOTO hydra.com.gr

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite