Cel mai gustos mod de a găti ceapa: inele în crustă de pesmet şi parmezan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. Pe lângă întrebuinţarea ei în supe, aceasta poate fi preparată într-un mod inedit: prăjită în pesmet şi parmezan.

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă făină
  • 1 lingură condimente
  • 1/2 căni pesmet
  • 1/2 cană parmezan ras
  • 2 cepe, tăiate felii
  • 2 ouă, bătute

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 C.

Adăugaţi hârtie de copt în tavă. Într-un castron mare se combină făina şi condimentele, iar în altul pesmet şi parmezan.

Daţi ceapa prin amestecul de făină, scufundaţi-o în ou, apoi daţi putin amestecul prin pesmet. Aşezaţi pe foaia de copt şi daţi la cuptor aproximativ 20-25 de minute.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite