Cât costă cuburile de gheaţă pentru bogătaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuburile de lux sunt obţinute din apă purificată
Cuburile de lux sunt obţinute din apă purificată

Pentru banalele cuburi de gheaţă a apărut pe piaţă, de curând, o variantă exclusivistă. Cuburile de lux sunt sculptate manual, nu conţin impurităţi şi menţin băturile reci pentru mai mult timp.

Cuburile de gheaţă exclusiviste sunt invenţia unei companii americane, Gläce Luxury Ice Co. Reprezentanţii acesteia spun că banalele cuburi îngheţate în tăviţe de plastic, cu apă de la robinet, pot fi periculoase pentru sănătate. Acestea pot să conţină până la 150 de impurităţi şi substanţe nocive pentru organism. În plus, ele alterează gustul băuturilor.

Gläce Ice, cuburile produse de compania americană, ar fi alternativa sănătoasă, spun reprezentanţii companiei. Ele sunt sculptate manual din blocuri de gheaţă purificată şi au o transparenţă mai mare decât cuburile obişnuite de gheaţă.

cuburi gheata

Producătorii spun că nu alterează gustul băuturilor şi se topesc mai greu decât cuburile obişnuite. Ele pot menţine rece o băutură până la 40 de minute.

Cuburile de lux nu sunt, însă, accesibile oricui. O pungă cu 50 de cuburi costă aproximativ 240 de euro (325,50 dolari).

Roberto Sequeira, fondatorul Gläce Luxury Ice Co, este lector în cadrul unei universităţi economice americane şi a căutat mult timp o idee perfectă de afaceri. Un bloc de gheaţă purificată, din care se pot sculpta până la 500 de cuburi, costă între 45 şi 73 de euro.

Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite