Beţie şi destrăbălare de Revelion: zeci de tineri din Marea Britanie au fost arestaţi după ce şi-au făcut de cap pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi tineri au avut nevoie de ajutorul prietenilor ca să poată sta în picioare/FOTO North News/Daily Mail
Mai mulţi tineri au avut nevoie de ajutorul prietenilor ca să poată sta în picioare/FOTO North News/Daily Mail

Sfârşitul de an a fost întâmpinat de tinerii din Marea Britanie cu beţie până în zori. Ca şi în alţi ani, ei au fost protagoniştii unor scene penibile pe străzile din marile oraşe.

În noaptea de Revelion, cluburile şi pub-urile din Marea Britanie au fost pline de milioane de tineri veniţi să bea şi să petreacă până a doua zi.

Pentru că alcoolul a curs în valuri, mulţi au pierdut măsura şi s-au îmbătat, devenind victimele unor scene amuzante şi totodată penibile: unii au adormit pur şi simplu pe stradă, alţii au vomitat lângă localuri, iar câţiva şi-au pierdut chiar pantalonii.

image

În ciuda frigului puternic, tineriii beţi au ieşit pe stradă aproape dezbrăcaţi, iar unii chiar şi-au pierdut pantalonii. Câteva femei au adormit cu capul pe masa sau pe trotuar, în timp ce altele au fost fotografiate plimbându-se pe stradă în ţinute deocheate, scrie publicaţia britanică „Daily Mail”.

Poliţiştii au reuşit cu greu să-i adune pe tineri de pe stradă , iar în urma lor au rămas mormane de gunoi. Mai mulţi bărbaţi au rămas cu pantalonii în vine în timp ce erau căraţi de pe stradă de către prieteni sau poliţişti. Câteva fete au încercat să se ajute una pe alta ca să stea în picioare, iar altele s-au aşezat direct jos, lângă pereţi. La Londra au fost arestate 48 de persoane, pentru tulburarea liniştii publice.

image

Incidente de acest fel au loc în fiecare an în Marea Britanie. Tinerii petrecăreţi îşi fac de cap de Revelion, dar mai ales de Black Eye Friday, care este ultima zi de vineri înainte de Crăciun. Aceasta este considerată ziua cea mai destrăbălată din an, când tinerii petrec cel mai mult pe străzile din marile oraşe, provocând un adevărat haos. Comportamentul lor duce la mobilizări fără precedent ale forţelor de ordine şi ale medicilor, care vin să acorde primele îngrijiri celor căzuţi în stradă.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite