Before&after: designerul a transformat apartamentul cu două camere într-unul cu trei, în doar două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
s

Povestea acestei amenajări a fost scrisă în 2018, când proprietarii au cumpărat un apartament în Piaţa Unirii, pentru închiriere şi au renovat de la zero cu ajutorul unui designer de interior.

Pentru a-l face mai încăpător, au reorganizat total spaţiul: prin construirea unui perete din rigips în living, au creat două dormitoare, iar vechiul dormitor a devenit living. Bugetul total a fost de 10.000 euro.

Cu două apartamente pentru închiriere prin AirBnb, un cuplu de bucureşteni (ambii lucrează în bancă) au mai cumpărat unul tot în scop de business, în 2018. Aflat în zona Unirii, lângă Hotel Horoscop, apartamentul măsoară 62 metri pătraţi şi a fost reamenajat complet pentru a-i da un look modern.

c

Vechile finisaje şi obiectele sanitare au fost înlocuite complet, singurele care au rămas în picioare fiind caloriferele. Modificarea majoră a fost însă recompartimentarea spaţiului, prin crearea unui dormitor în plus. Livingul (50 metri pătraţi) a fost delimitat cu ajutorul unui perete din gips-carton şi reconfigurat în două dormitoare, iar vechiul dormitor a devenit living. Întregul proces a fost coordonat de designerul de interior Georgiana Ursache, de la UG Interiors.

Continuarea articolului, aici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite