Servicii de preluare, livrare la domiciliu pentru autovehiculele Opel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opel anunţă noi servicii care vin în sprijinul clienţilor, precum preluarea / livrarea la domiciliu a autovehiculelor. Clienţii pot achiziţiona un model nou sau pot trimite autovehiculul lor Opel în service fără a se deplasa la dealer. Verificaţi la dealerul local ce servicii noi a implementat.

De asemenea, clienţii beneficiază în această perioadă de oferte deosebit de avantajoase: noul Opel Corsa de la doar 9.988 euro cu TVA şi prima de casare incluse / Opel Corsa-e, model 100% electric, porneşte de la 17.520 euro cu TVA şi prima de casare incluse / SUV-ul hibrid Grandland X Hybrid4 poate fi achiziţionat cu preţuri ce pornesc de la de la 28.990 euro cu TVA şi primele de casare incluse Dealerii Opel pot fi contactaţi prin telefon sau e-mail pentru vânzări de maşini sau accesorii.

Clienţii pot face programări pentru verificări sau reparaţii telefonic, pe site-ul Opel, prin e-mail sau prin platforma „myOpel”. Furnizarea de piese de schimb originale Opel este asigurată în continuare.

De asemenea, cu „myOpel” şi un smartphone, puteţi afla nivelul de încărcare al bateriei, selecta ora de încărcare şi puteţi porni aerul condiţionat oricând. Aplicaţia „myOpel” oferă, de asemenea, notificări importante, cum ar fi programarea în service. Un sistem inteligent calculează autonomia afişată de aplicaţia „myOpel”. Nu ia în calcul doar starea de încărcare a bateriei, ci şi stilul de conducere anterior.

Imagine indisponibilă

Programează timpii de încărcare şi foloseşte electricitate mai ieftină

A doua funcţie controlată de la distanţă se referă la gestionarea tarifelor. Când Corsa-e sau hibridul plug-in Grandland X sunt conectate, utilizatorii pot planifica ora la care ar trebui să înceapă încărcarea. Dacă energia electrică este mai ieftină noaptea, pot fi evitate preţurile mai mari din timpul zilei prin programarea încărcării autovehiculului pe timpul nopţii, economisind astfel sume importante.

Corsa-e, precum şi plug-in-ul hibrid Grandland X sunt dotate standard cu sistem de climatizare cu aer condiţionat. Un alt avantaj al aplicaţiei  “myOpel” este acela că sistemul de climatizare poate fi programat de la distanţă. Astfel, setarea temperaturii interioare poate fi făcută înainte de începerea călătoriei, indiferent dacă temperatura exterioară înregistreză valori de minus 10 sau plus 30 de grade Celsius.

Imagine indisponibilă
AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite