Salonul Auto Moto 2016: Câteva premiere printre oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SAM 2016 FOTO Razvan Scaesteanu

Cea de-a şasea ediţie a Salonului Auto Moto (SAM) şi-a deschis porţile în Piaşa Constituţiei şi îi aşteaptă pe pasionaţii de maşini şi motociclete cu o serie de premiere naţionale, iar pe “vânătorii” de oferte, cu discount-uri consistente, inclusiv la biciclete, trotinete şi accesorii, până duminica, 24 aprilie. În weekend, circulaţia va fi restrictionata, pentru o cursă de drift, din cadrul International Drift Grand Prix, şi o paradă moto.

SAM nu e Geneva, deşi printre maşini există câteva dezvăluite în premiră, în martie, pe malul Lacului Leman, nici ceea ce ar fi putut să fie dacă s-ar fi pastrat locul în calendarul OICA, importatorii şi constructorii autohtoni şi-ar fi dat mai mult interes, iar SIAB-ul ar fi fost singurul salon auto internaţional din regiune. Dar, nu e rău. De la o ediţie la alta, a evoluat. Sigur, nu a scăpat de stilul “obor”, unde la fiecare tarabă gaseşti altceva, iar vânzătorii te îmbie cu discount-uri şi oferte speciale. Dar mixul de anul acesta arată că se poate mai bine, ca în viitor, dacă actorii din piaţă vor înceta să se mai faulteze şi să facă evenimente paralele pe bisericute, s-ar putea sa ne bucuram din nou din un salon auto adevarat.

Patru corturi. Două mai mari, două mai mici. La intrare, un soi de covor roşu pluteste în apa bătută de ploaie. Toarnă. Înauntru însa, atmosfera e linistita. Pantofii ţi se afundă în mocheta groasă, ca într-un cort de nuntă. Treci de casa de bilete (intrarea costă 15 lei) şi porneşti pe un culoar destul de îngust. Pe stânga şi dreapta se succed mai multe standuri ca niste boxe. Cauciucuri, uleiuri, instalatii LED, haine de piele pentru motociclisti, tricouri si fel de fel de accesorii. 

AFLĂ totul despre noutăţile de la SAM 2016 pe Viteze.ro

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite