Lista noutăţilor expuse de Ţiriac Auto la Salonul Auto Bucureşti 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, 10 octombrie, se deschid porţile Salonului Auto Bucureşti 2019. Ţiriac Auto va participa la cea de-a 17-a ediţie a Salonului Auto Bucureşti & Accesorii 2019, care se va desfăşura în perioada 10 - 20 octombrie 2019, la Romexpo. Va expune cele mai noi modele ale tuturor mărcilor din portofoliu, în standurile proprii din cadrul pavilionului B2 şi de la exterior.

La standul Ţiriac Auto de la SAB 2019 vor fi expuse, în premieră în România, Mercedes-Benz EQC, Ford Puma, Mitsubishi ASX şi vor putea fi admirate cele mai noi modele, precum Range Rover Evoque, Mercedes-Benz Clasă A Sedan, Mitsubishi L200, Hyundai Ioniq Plug-în Hybrid. Nu vor lipsi atracţiile pentru cei mai pasionaţi: Mercedes-Benz AMG GT, Jaguar F-Type, Ford Mustang. Publicul interesat de vehicule utilitare va fi întâmpinat, la exterior, cu modelele Mercedes-Benz, nouă gamă Ford Transit, Ford Ranger Raptor. 

Consultanţii de vânzări vor fi permanent la dispoziţia vizitatorilor interesaţi de ofertele de achiziţie şi finanţare pentru orice model Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi, atât autoturisme cât şi vehicule utilitare. De asemenea, Ţiriac Auto Rulate va participă cu un stând propriu, expunând o selecţie de automobile cu preţuri speciale pentru Salonul Auto Bucureşti 2019.  

“Salonul Auto Bucureşti este un eveniment important pentru domeniul auto din România şi ne reuneşte admirabil la fiecare ediţie, fie că suntem reprezentanţi ai mărcilor de automobile, pasionaţi, jurnalişti sau vizitatori în căutarea maşinii potrivite. Ţiriac Auto va fi la înălţimea aşteptărilor, cu o prezenţa spectaculoasă şi având capacitatea de a genera oferte personalizate”, a declarat Marius Marian, CEO Ţiriac Auto.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite