Faruri care imită lumina zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform oficialilor companiei germane Mercedes- Benz, modelele din gama E-Klasse şi S-Klasse vor fi dotate cu noi faruri cu xenon care afectează mai puţin ochii, dar reuşesc în acelaşi timp să creeze o luminozitate foarte similară cu cea din timpul zilei.

Mercedes a anunţat că va dota modelele sale din segmentele superioare cu un sistem de faruri mult mai eficient pe timp de noapte.

Conform oficialilor companiei germane, modelele din gama E-Klasse şi S-Klasse vor fi dotate cu noi faruri cu xenon care afectează mai puţin ochii, dar reuşesc în acelaşi timp să creeze o luminozitate foarte similară cu cea din timpul zilei. În aceste condiţii, lumina devine mai puternică, însă afectează mult mai puţin şoferii care circulă în sens invers deoarece este foarte apropiată de nuanţele deschise cu care ochiul este obişnuit ziua.

Noile faruri cu xenon sunt produse de Osram şi vor intra în dotarea modelelor mai sus amintite începând cu anul 2011. Ulterior, noile faruri vor echipa şi alte modele din gama constructorului german, ele urmând să poată fi montate şi pe modelele aflate deja în circulaţie.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite