Fabrica Range-Rover lucrează non-stop. Clienţii aşteaptă până la patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Revoluţia Range Rover a început să dea roade. Comenzile depăşesc cu mult capacitatea de producţie a uzinei din Marea Britanie, programul devenind non-stop timp de cinci zile pe săptămână.

Într-un interviu acordat americanilor de la Edmunds.com, Kim McCullough, vice-preşedintele brandului britanic, a declarat că în funcţie de ţara în care se află, clienţii Range Rover pot aştepta până la patru luni pentru un model Vogue sau Sport.

Acelaşi McCullouch a precizat că uzina Range Rover din Marea Britanie lucrează în schimburi, cinci zile din săptămână fiind acoperite non-stop, iar weekend-urile sunt păstrate pentru operaţiunile de mentenanţă. În continuarea declaraţiei, s-a precizat faptul că timpii de aşteptare ar trebui să scadă în curând, englezii ajungând cu producţia la un nivel relativ apropiat cererii.

Vinovate de acest program infernal al fabricii britanice se fac noile modele Range Rover Vogue şi Range Rover Sport, plus mezinul Evoque, toate reuşind să vină pe piaţă cu atuuri demne de luat în seamă raportat la predecesoarele modele. Astfel, în Statele Unite ale Americii, brandul din Insulă a reuşit să comercializeze cu 56% mai multe automobile, atingând valoarea de 12.221 SUV-uri ajunse pe continentul american.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite