Campionatul Mondial DRL Allianz 2018 vizitează BMW Welt la 28 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bmw drone

Din ce în ce mai mulţi oameni de pe mapamond devin pasionaţi de cursele cu drone. La 28 iulie 2018, BMW Welt din München va fi transformată într-o arenă cu gladiatori, în care cei mai buni piloţi din Drone Racing League - campionat internaţional - se vor duela pentru un loc în finala ediţiei 2018 a Campionatului Mondial DRL Allianz, ce va avea loc în Arabia Saudită.

Anul acesta, BMW a fost desemnat partener oficial al Drone Racing League (DRL), care organizează una dintre cele mai mari competiţii internaţionale din acest sport futurist, Campionatul Mondial DRL Allianz 2018. Piloţi FPV (First Person View) experimentaţi îşi vor ghida dronele DRL construite la comandă prin trasee tridimensionale complexe, atingând viteze de peste 90 mile/oră (145 km/h). Traseul din jurul arhitecturii BMW Welt, distinsă cu numeroase premii, şi a automobilelor expuse a fost creat cu acurateţe milimetrică datorită hardware-ului şi software-ului de ultimă oră. Acest lucru necesită o cantitate foarte mare de echipament şi un nivel ridicat de organizare de ambele părţi - BMW Welt şi DRL, ale căror echipe au pregătit împreună evenimentul de câteva luni. Setarea este impresionantă: o echipă de 150 de oameni, 600 de drone de competiţie DRL identice, construite la comandă, iar restul echipamentului vine în opt camioane cu articulaţie. Odată sosite la BMW Welt, până la 3.000 de metri de cabluri vor fi întinse, inclusiv cablurile pentru furnizarea energiei pentru peste 60 de camere.

"Cursele cu drone au devenit din ce în ce mai populare datorită DRL, care a profesionalizat sportul şi l-a transformat într-unul de masă. Aducem cursele semifinale ale Campionatului DRL la BMW Welt, astfel încât vizitatorii să poate experimenta acest sport nou îndeaproape", a declarat Jörg Reimann, director BMW Customer Brand Experience. "Implicarea noastră se adresează unui nou public-ţintă interesant, atras de sporturi de acţiune şi cu mare afinitate pentru digitalizare, materiale de ultimă oră şi tehnologii avansate."

bmw drone
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite