Ziarist la "Adevărul", Răzvan Toma a fost numit preşedinte al Comisiei de Istorie și Statistică a FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Toma
Răzvan Toma

Reputatul jurnalist de la ziarul "Adevărul", Răzvan Toma, este începând de astăzi noul preşedinte al Comisiei de Istorie şi Statistică a FRF.

"Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat, cu unanimitate de voturi, numirea domnului Răzvan Toma în calitate de președinte al Comisiei de Istorie și Statistică a FRF. Decizia intră în vigoare imediat", se arată în comunicatul postat pe frf.ro.

Colegul nostru a fost numit în funcţie după o carieră prodigioasă în jurnalism, el colaborând, de-a lungul timpului, cu cele mai importante cotidiane sportive din ţară. În prezent, el lucrează  cu ziarul "Adevărul", furnizând date statistice şi de istorie a fotbalului secţiei sport a cotidianului nostru.

"Mă onorează această numire, însă mă şi întristează că mi-a murit unul dintre cei mai buni prieteni, Dan Cristea. Comisia aceasta a fost înfiinţată încă din 1990 şi mai suntem în viaţă în acest moment doar eu şi Ion Cârstea", ne-a spus Toma.

De-a lungul timpului statisticianul a mai colaborat cu Gazeta Sporturilor, Sportul, Fotbal Plus, Sport 21 (ultimele două fondate chiar de el), Sportul Românesc, ProSport şi Fanatik.

Din străinătate, a lucrat cu ziarul spaniol Don Balon şi cu cel portughez Abola.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite