Vrei să fii ca Ronaldo? În România se lansează CR7 Drive, un produs de top pentru nutriţia sportivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Herbalife România anunţă lansarea Herbalife 24 CR7 Drive, o băutură hipotonică dezvoltată în parteneriat cu renumitul fotbalist, Cristiano Ronaldo.

Băutura conţine carbohidraţi şi electroliţi pentru menţinerea performanţei de anduranţă şi este recomandată atât sportivilor profesionişti cât şi pasionaţilor de sport care înţeleg importanţa unei nutriţii adecvate.

În calitate de sponsor oficial în nutriţie al lui Ronaldo, CR7 Drive desăvârşeşte relaţia companiei de nutriţie cu celebrul sportiv şi reflectă luni de colaborare între cei doi parteneri. Herbalife s-a implicat în evoluţia sportivului pe teren, dar şi în afara terenului în baza unui contract multianual semnat cu Ronaldo, iar băutura CR7 Drive a fost concepută tocmai pentru a optimiza performanţa acestuia şi pentru a răspunde nevoilor sale nutriţionale specifice.

„Cristiano Ronaldo tratează nutriţia cu multă seriozitate şi este conştient că un regim alimentar adecvat, completat de nutrienţi selectaţi, poate contribui la creşterea performanţei,” afirmă Michael Johnson, preşedinte şi CEO al Herbalife. „Am dezvoltat produsul CR7 Drive special pentru Ronaldo şi cu ajutorul acestuia, însă nevoile sale nu diferă foarte mult de cele ale unui atlet obişnuit sau ale sportivilor amatori, prin urmare suntem mândri că putem oferi băutura CR7 Drive tuturor sportivilor.”

image

„Herbalife înţelege importanţa vitală a nutriţiei în performanţele mele,” a declarat Cristiano Ronaldo, atacant la echipa Real Madrid cu ocazia lansării internaţionale a produsului. „Colaborarea mea cu echipa de specialişti în nutriţie sportivă de la Herbalife la procesul de dezvoltare a băuturii CR7 Drive mi-a adus multe satisfacţii şi mi-a demonstrat ce înseamnă un parteneriat autentic. Sunt încântat că voi putea ajuta sportivi din întreaga lume să înţeleagă cum îi ajută produsele de nutriţie în performanţele lor.”

CR7 este o băutură de ultimă generaţie care răspunde nevoilor nutriţionale ale sportivilor din ziua de azi, fiind creată fără arome sau îndulcitori artificiali. Cu un gust răcoritor, această băutură cu carbohidraţi şi electroliţi ajută sportivii să se hidrateze înainte şi în timpul efortului*. Asigură carbohidraţii necesari şi înlocuieşte ceea ce se pierde de regulă prin transpiraţie, inclusiv electroliţii de bază.
Ingredientele principale transformă CR7 Drive într-un produs foarte potrivit pentru o gamă largă de activităţi sportive de anduranţă: fotbal, spinning, alergare sau alte sporturi care presupun efort fizic prelungit**.

Asemenea tuturor produselor Herbalife24®, CR7 Drive a fost supus testelor de detectare a substanţelor interzise prin intermediul platformei Informed Sport. Programul Informed Sport oferă garanţia că produsele au fost testate şi nu conţin substanţe interzise în sport.

Încă din 2013, o echipă de experţi Herbalife lucrează în permanenţă cu Ronaldo pentru a-l ajuta să îşi optimizeze nutriţia de zi cu zi şi îi oferă recomandări specializate privind modul în care îşi poate îmbunătăţi performanţele generale cu suplimente sportive adaptate efortului fizic. Din această colaborare s-a născut CR7 Drive.

image
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite