Viitorul Constanţa câştigă cu 4-0 partida cu ACS Poli Timişoara. Dan Alexa şi-a anunţat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa ACS Poli Timişoara a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-0, de FC Viitorul, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I. În urma prestaţiei din partida cu echipa lui Hagi, anrenorul bănăţenilor, Dan Alexa, şi-a anunţat demisia.

Golurile partidei au fost marcate de Aganovici '5, Ianis Hagi '22, Tănase '45 şi Nicoliţă '69. Constănţeni au dominat clar, cei de la ACS Poli Timişoara fiind practic inexistenţi în faza de atac. 

Gheorghe Hagi, antrenorul lui FC Viitorul, a început meciul în următoarea formulă: Râmniceanu - Ciupe, Hodorogea, Mitrea, Ganea, Filip, Nedelcu, Achim - Ianis Hagi, Tănase, Aganovici. 

De partea cealaltă, Dan Alexa, a optat pentru următorul 11:  Kirschstein - Belu, Melinte, Cânu, D. Popescu, Luchin, Llorente, Bărbuţ, Croitoru, Curtean, Elek.   

„Am început meciul de la 0-1, Viitorul a meritat cu proisosinţă victoria. La 4-0 îl felicit pe Gică Hagi, Viitorul a fost clar echipa mai bună. Pentru mine este o înfrângere usturătoare. I-am spus şi echipei, din acest moment mi-am dat demisia. Echipa asta e creaţia mea începând de un an jumătate, ţin foarte mult la ei şi cred că pentru jucători şi pentru binele echipei e cel mai bine să demisionez. Este o hotărâre după care nu o să mai dau înapoi. În momentul de faţă este mai bine să plec eu, este nevoie de un şoc la echipă. Doresc binele echipei. Pe mine nu mă întoarce nimeni", a spus Dan Alexa după partida împotriva constănţenilor, la Digi Sport.

Formaţia timişoreană se află în clasament pe locul 12, antepenultimul, cu cinci puncte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite