VIDEO Un suporter a murit pe stadion în Germania; fanii au cântat celebrul „You'll Never Walk Alone” în solidaritate cu familia victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de fotbal dintre Borussia Dortmund şi FSV Mainz 05 a trecut în planul secund, duminică seară, după ce un fan al Borussiei a decedat pe stadion din cauza unui infarct. Un alt fan al galben-negrilor a suferit şi el un infarct şi a fost transportat de urgenţă la spital; într-unul dintre cele mai emoţionante momente petrecute pe terenul de fotbal în acest sezon, fanii echipei din Dortmund au cântat celebra melodie „You'll Never Walk Alone”.

La scorul de 1-0 pentru Borussia Dortmund, crainicul arenei Signal Iduna Park a anunţat moartea suporterului galben-negrilor, cauzată de un infarct. Fotbalul a trecut imediat în planul al doilea: galeriile celor două echipe au încetat să scandeze pentru susţinerea favoriţilor, iar fotbaliştii lui Dortmund nu au sărbătorit golul de 2-0 venit ulterior, care le-a asigurat cele trei puncte.

Tăcerea a fost întreruptă sporadic de intonarea celebrului imn „You'll Never Walk Alone”, inclusiv la sfârşitul partidei – atunci când fotbaliştii din Dortmund s-au aliniat în faţa Peluzei Sud, cunoscută şi ca „Zidul Galben”, şi au ascultat corul fanilor cântând în semn de solidaritate cu rudele şi prietenii fanului decedat şi cu un alt suporter, transportat ulterior la spital tot din cauza unui infarct.

„Sunt lucruri mai importante în viaţă decât fotbalul. Revenim cu informaţii #RIP” a fost mesajul postat pe contul oficial de Facebook al Borussiei Dortmund.

Am fost informaţi destul de repede despre ce s-a întâmplat. Din acel moment partida a căzut pe planul al doilea; nu m-am mai putut concentra la meci. Reacţia fanilor a fost spontană. Nu am mai văzut vreodată ceva asemănător” a declarat preşedintele clubului, Reinhard Rauball, care este şi preşedintele ligii profesioniste din Germania.

VIDEO Suporterii Borussiei cântând „You'll Never Walk Alone” după anunţul decesului fanului care a făcut infarct 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite