VIDEO Scene de groază în Emirate: suporterii i-au spart capul tuşierului într-un meci jucat de echipa lui Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul din prima ligă dintre Al-Ahli şi Al-Ain a fost întrerupt în minutul 90+2, după o fază în care gazdele au cerut penalty, însă centralul a procedat corect şi n-a fluierat nimic. „Preţul“ l-a plătit unul dintre asistenţi.

Meciul direct cu Al-Ain era ultima şansă a celor de la Al-Ahli (locul 2) de a mai spera la relansarea campionatului şi la câştigarea titlului. Tocmai de aceea, antrenorul formaţiei din Dubai, celebrul Quique Flores, a trimis pe teren tot ce avea mai bun, titularizându-i pe Grafite (fost golgheter în Bundesliga) şi pe Quaresma (fost coleg cu Cristiano Ronaldo în naţionala Portugaliei).

De partea cealaltă, rămas fără cel mai bun marcator al campionatului, Asamoah Gyan (accidentat), Olăroiu a începutul derby-ul fără vedetele Brosque şi Omar Abdulrahman (jucător dorit de Barcelona şi de Manchester City), dar cu Mirel Rădoi în primul „11“.

Ce s-a întâmplat?

Frustraţi că n-au reuşit să marcheze nici cu cea mai bună echipă, cei de la Al-Ahli s-au legat de o fază petrecută în minutul 90+2. Au cerut penalty, însă arbitrul a judecat corect faza, după cum s-a văzut şi pe reluare, şi n-a fluierat nimic.

Furioşi, fanii lui Al-Ahli l-au lovit pe arbitrul asistent cu un obiect aruncat din tribune, iar tuşierul s-a ales cu capul spart. După ce colegul său a primit îngrijiri medicale, centralul a fluierat finalul partidei, refuzând să reia meciul.

În aceste condiţii, Al-Ahli va pierde jocul la „masa verde“, cu 0-3, iar Al-Ain poate celebra deja câştigarea celui de al doilea titlu consecutiv.

Cu şase etape înainte de final, trupa pregătită de Cosmin Olăroiu are un avans de nouă puncte faţa de locul 2.

VEZI MOMENTUL ÎN CARE FANII I-AU SPART CAPUL TUŞIERULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite