VIDEO Scandal uriaş la televiziunea italiană: Antrenorul lui Juventus a aruncat casca şi a plecat în timpul interviului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Allegri, antrenor Juventus
Allegri, antrenor Juventus

Deja campioană din punct de vedere matematic pentru a 8-a oară la rând, Juventus a terminat la egalitate cu marea rivală Inter, scor 1-1. După meci, Allegri a „turbat“ în dialog cu un fost fotbalist, ajuns acum specialist în studioul Sky.

Chiar dacă a câştigat Serie A, din nou, de o manieră categorică, antrenorul lui Juventus a fost pus la zid pentru ratarea obiectivului principal, un triumf în Liga Campionilor. Aici, formaţia torineză a fost eliminată, în sferturi, de „grădiniţa“ lui Ajax.

Aflat în studioul Sky, Daniele Adani (44 de ani), fost fundaş la Inter, Fiorentina, Brescia sau Lazio, cu cinci selecţii în echipa naţională, a pus eşecul lui Juve în Ligă pe seama inabilităţii antrenorilor italieni de a  câştiga cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. 

Vizat direct de comentariul lui Adani, Allegri a luat foc şi, după câteva minute în care a vorbit pe un ton furios, a aruncat casca şi a plecat de la interviu!

Cum a răspuns Allegri acuzelor lui Adani?

*Există o diferenţă între a juca bine şi a câştiga, însă nu toţi sunt capabili de a înţelege acest lucru.

*În Italia, toţi au devenit specialişti, iar asta e o problemă! 

*Acum, tu taci din gură (n.r. - către Adani) şi lasă-mă pe mine să vorbesc! Pentru că tu nu ştii nimic din fotbal! Stai la locul tău şi citeşte-ţi cartea. Tu nu ştii nimic din fotbal. Eu sunt cel care am câştigat Serie A de şase ori.

VEZI IZBUCNIREA NERVOASĂ A LUI ALLEGRI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite