VIDEO Porumboiu mătură pe jos cu edilul-şef din Târgu-Jiu: "E un turbat cu spume la gură". Vezi cu cine s-a mai certat Cârciumaru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, la GSP TV, că la meciul cu Pandurii Târgu-Jiu, câştigat de vasluieni, scor 2-1, a fost o sumă importantă în joc, informează www.prosport.ro.

"Eu am crezut că vin într-o lume civilizată, m-am întors cu 150 de ani în urmă. Le-au luat valizele minţile la toţi. Vă puteţi imagina că la penalty a venit primarul oraşului, a dat cu picioarele în uşă, a scuipat, s-a repezit la Daniel Stanciu. Sunt turbaţi. Eu am crezut că e un descreierat şi aflu că e Florin Cârciumaru. Aveau ochii injectaţi de la începutul meciului. Primarul era turbat, avea spume la gură. A fost o sumă imensă în joc", a spus Adrian Porumboiu la GSP TV.

Acum şase ani, Florin Cârciumaru a fost la un pas să se ia la bătaie şi cu Răzvan Lucescu. Cum a intrat la vestiare, Răzvan Lucescu a fost aşteptat de Cârciumaru, acesta reproşându-i principalului bucureştean: "Răzvane, nu e prima dată când te legi de terenul nostru. Unde ai văzut tu că aici este un gazon foarte prost? Dacă şi acesta-i gazon prost...". Lucescu s-a uitat lung către Cârciumaru, după care i-a răspuns: "Dar tu cine eşti, mă?". Imediat, forţele de ordine şi cei prezenţi lângă Florin Cârciumaru l-au atenţionat pe Lucescu că ar trebui să îşi ceară scuze pentru că l-a înjurat pe primarul oraşului Târgu-Jiu. "Şi ce dacă este primarul? Cu ce drept vine la mine să îmi vorbească pe un asemenea ton?", a bolborosit Lucescu, după care a urmat un schimb dur de replici, ajungându-se la înjuraturi care nu pot fi reproduse.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite