VIDEO Parodie pe bani mulţi: Pentru circul cu Nasukawa, Mayweather va lua jumătate de milion de euro pe secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA
Foto EPA

Boxerul american Floyd Mayweather, fost campion mondial, l-a învins în puţin mai mult de două minute pe kickboxerul japonez Tenshin Nasukawa, prin KO tehnic, luni, la Saitama, într-un meci demonstrativ de box care a prilejuit revenirea în ring a vedetei americane

Mayweather, 41 ani, care practic nici nu a apucat să transpire, a încasat 77 de milioane euro pentru cele 2 minute şi 18 secunde petrecute în ring, adică 557.971 de euro pentru fiecare secundă.  

Meciul nu a avut istoric. În primele 60 de secunde americanul a părut că nu ia lupta în serios şi doar a dat impresia că îşi provoacă adversarul. Imediat după aceea Mayweather a început să dea drumul la braţe şi l-a trimis de trei ori la podea pe mult mai tânărul său adversar, incapabil să se ridice la nivelul americanului.  
 

Meciul nu va conta în palmaresul niciunuia dintre sportivi, care rămân neînvinşi.

''Imaginaţi-vă că vă spun că fac 9 milioane de dolari pentru nouă minute de antrenament (meciul era programat pe durata a trei reprize a câte trei minute, n. red.) la Tokyo, aţi face acelaşi lucru în locul meu?'', se întrebase retoric ''Money'' Mayweather pe Instagram înaintea meciului cu Nasukawa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite