Moroşanu, luat peste picior după cel mai rapid KO din carieră: „Show ieftin, circ!“. Ghiţă, postare explozivă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghitţă - Moroşanu
Ghitţă - Moroşanu

Cătălin Moroşanu a făcut furori în cadrul galei Dynamite Fighting Show, de la Craiova, dar victoria obţinută nu l-a impresionat pe rivalul său, Daniel Ghiţă.

Cătălin Moroşanu (34 de ani) a trecut ca un buldozer peste croatul Ivan Cuk. Peste 5.000 de oameni au aşteptat lupta care a durat...30 de secunde! 

Croatul a fost greoi şi previzibil, fiind greu de crezut că un sportiv de performanţă se poate prezenta la un meci în asemenea condiţii. Nivelul adversarului n-a contat însă pentru Moroşanu, care şi-a savurat din plin victoria printr-o postare pe Facebook.

„Mulţumesc, Craiova! Mulţumesc, Oltenia! A fost ultimul meu aici. A fost o noapte magnifică după o săptămână ireală. În ultimele zile, puţină lume a ştiut că am stat în perfuzii din cauza epuizării. Asta e viaţa de sportiv. În spatele cortinei se ascund drame şi sacrificii enorme. Tocmai de aceea am forţat totul în primele secunde şi sunt enorm de bucuros că am reuşit să câştig rapid. Îi felicit pe toţi cei implicaţi în organizare, le mulţumesc tuturor partenerilor şi în special celor aproape 5.000 de spectatori prezenţi. E o onoare pentru mine. Jos pălăria şi Sus România!“, a scris cel poreclit „Moartea din Carpaţi“.

Meciul l-a amuzat pe Daniel Ghiţă, cel care de mai mult timp îl provoacă pe Moroşanu la un duel: „Aşa cum am spus, am demonstrat! Petardă, show ieftin, circ, Cuk nu ştia nici măcar să ţină garda. Era jenant ca Sebastian Ciobanu să fie arbitru? Deontologia? Arbitrii trebuie să fie neutri. Voi sta cu ochii pe voi, ţip până încetaţi cu show-ul şi respectaţi kickboxul românesc. Luptaţi cu adversari de acelaşi nivel!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite