VIDEO Pandurii-Steaua 3-1. Gorjenii s-au revanşat după 0-6 în tur. Steliştii, în criză profundă după două eşecuri consecutive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii, neputincioşi în faţa forţei ofensive a gorjenilor FOTO Răzvan Păsărică
Steliştii, neputincioşi în faţa forţei ofensive a gorjenilor FOTO Răzvan Păsărică

Pandurii Târgu Jiu a învins cu 3-1 pe Steaua în epilogul etapei a 21-a din Liga 1, aceasta fiind a doua înfrângere consecutivă suferită de roş-albaştri, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei Ligii.

După înfrângerea suferită la mijlocul săptămânii la Giurgiu, scor 0-2 cu Astra, în returul semifinalelor Cupei Ligii, Steaua a arătat ca o echipă debusolată la Târgu Jiu, în ultimul meci al etapei a 21-a. Echipa lui Gâlcă a fost dominată autoritar de Pandurii, care a făcut spectacol timp de aproape 70 de minute. După modul cum s-a desfăşurat jocul a părut că nu Steaua este liderul campionatului, ci Pandurii, care s-a distrat cu apărarea visătoare a roş-albaştrilor.

Mihai Roman (37) a deschis scorul din centrarea lui Mihai Pintilii, elveţianul Gezim Shalaj (57) a majorat diferenţa cu un lob, profitând de o ieşire greşită a lui Arlauskis, iar Eric a închis tabela din penalty (90), după ce Dan Nistor a fost faultat în careu de Gabi Tamaş. Golul Stelei a fost înscris de Gabi Iancu (67), care a marcat superb, din lovitură liberă, la zece minute după ce a intrat pe gazon.

În ciuda acestei înfrângeri, Steaua se menţine în fruntea clasamentului, având un avans de şapte puncte faţă de Petrolul şi ASA Târgu Mureş, cele două formaţii aflate pe locurile 2 şi 3. 

De partea cealaltă, pentru Pandurii victoria în faţa Stelei a însemnat o revanşă dulce, după ce în tur a pierdut cu 0-6 în Ghencea, atunci când Claudiu Keşeru a marcat toate golurile. De remarcat este că Steaua şi Pandurii se vor mai întâlni o dată în acest sezon, în finala Cupei Ligii Adeplast.

VIDEO Pandurii-Steaua 3-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite