VIDEO Olăroiu, meci dramatic în Liga Campionilor Asiei: portarul românului a comis o gafă de necrezut în minutul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Echipa care a cauzat concedierea lui Reghecampf de la Al-Hilal a întâlnit-o pe cea a lui Oli într-un veritabil thriller în runda inaugurală din faza grupelor.

În fotbalul arab există mai multe cluburi cu numele Al-Ahli, iar ironia sorţii a făcut că, în această ediţie a Ligii Campionilor Asiei, formaţia din Arabia Saudită să pice în aceeaşi grupă cu cea din Emirate.

Miercuri, la Dubai, a avut loc confruntarea directă şi meciul s-a transformat în cel mai frumos al zilei în grupele Ligii Campionilor Asiei. Trupa din Jeddah, cea care a câştigat Cupa Coroanei Prinţului în faţa celor de la Al-Hilal, cauzând concedierea lui Reghecampf, a dat tonul la spectacol.

Oaspeţii au condus de trei ori, prima dată în minutul 1, după o gafă monumentală a portarului. De fiecare dată însă, elevii lui Olăroiu au egalat scorul. La pauză, a fost 2-2, după ce Al-Hammadi (19) şi Khalil (43) au punctat pentru gazde, anulând reuşitele semnate de Osvaldo (1) şi Al-Mogahwi (41).

După pauză, oaspeţii au punctat, din nou, primi prin Al-Jassim (58) şi părea că acesta va fi golul victoriei, mai ales că gazdele au rămas în zece oameni după eliminarea lui Luis Jimenez (74). Chiar şi în zece oameni însă, elevii lui Oli au atacat în valuri, iar răsplata a venit în minutul 79, atunci când Al-Hammadi a punctat, stabilind scorul final: 3-3.

VEZI PRIMELE CINCI GOLURI ALE MECIULUI

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite