VIDEO Mircea Rednic a dansat cu jucătorii după un nou succes în Belgia. „Puriul“ şi echipa sa sunt pe podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic FOTO Sportpictures.eu
Mircea Rednic FOTO Sportpictures.eu

Echipa antrenată de Mircea Rednic, Mouscron, s-a impus cu 3-2 în meciul de acasă cu Eupen, scor 3-2, după ce oaspeţii au condus la pauză cu 2-1.

A devenit o obişnuinţă deja ca Mircea Rednic să celebreze prin dans succesele din Belgia. Victorios cu Mouscron în campionat. 3-2 cu Eupen, „Puriul“ s-a dus direct în faţa peluzei ultraşilor şi împreună cu jucătorii săi a oferit un nou „moment artistic“. Cu acest succes, antrenorul român şi echipa sa ocupă locul al treilea în campionatul belgian, cinci victorii în opt etape, după ce anul trecut a salvat-o miraculos pe Mouscron de la retrogradare.
Rednic a făcut deliciul fanilor, dar şi al presei: „M-a sunat doctorul din România şi mi-a zis că nu sunt normal dacă sar, pentru că sunt operat la genunchi. Dar eu prefer să câştig şi să dansez. Cred că ne trebuie 30 de puncte să ne salvăm de la retrogradare. Trebuie să le facem repede, ca să fim liniştiţi după aceea. Şeful Paul Allaerts va decide ce vom face, deşi la începutul sezonului, glumeam, şi-i spuneam că vreau să fiu campion. Uite că se poate! Însă, cred că ar fi ceva să jucăm în play-off“. Dorin Rotariu a jucat 58 de minute pentru Mouscron.

Succese pentru Boloni şi Stanciu
Nici lui Laszlo Boloni nu-i merge prea rău, ba dimpotrivă. Antwerp s-a impus cu 3-0 în meciul de acasă cu Kortrjik şi e pe locul cinci în Belgia, cu 15 puncte, unul mai puţin faţă de echipa lui Rednic. .

În plus, Nicolae Stanciu a contribuit decisiv la succesul lui Anderlecht cu un gol şi o pasă de gol. (VIDEO AICI).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite