VIDEO Meci nebun în Serie A, cu 6 goluri într-o repriză! AC Milan a revenit fantastic şi a executat-o pe Juventus în 5 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici a dat semnalul revenirii pentru AC MIlan, după ce Juventus a condus cu 2-0. Foto: AC Milan via Twitter
Zlatan Ibrahimovici a dat semnalul revenirii pentru AC MIlan, după ce Juventus a condus cu 2-0. Foto: AC Milan via Twitter

AC Milan şi Juventus au făcut spectacol, marţi seară, în derby-ul etapei cu numărul 31 din Serie A: „diavolii roşii“ au întors scorul în doar cinci minute de la 2-0 pentru lider, într-o repriză secundă cum rar se vede în Italia, în care s-a marcat de şase ori.

Tabela nu s-a modificat de-a lungul primei reprize, însă după pauză, echipele au revenit de la cabine cu foame de goluri. Rabiot a început recitalul, cu o cursă de excepţie începută în propria jumătate şi finalizată cu şut la vinclu, la două minute după reluarea meciului. În minutul 53, Cristiano Ronaldo a majorat avantajul „Bătrânei Domane“ la 2-0, înscriind din pasa lui Cuadrado golul său cu numărul 26 în actuala stagiune pentru Juventus.

AC Milan a reacţionat însă năprasnic la 0-2, chiar dacă meciul s-a jucat fără spectatori. Zlatan Ibrahimovici a fost primul care a înscris pentru gazde, în minutul 62, dintr-un penalty oferit de Bonucci, printr-un henţ. Patru minute mai târziu, Frank Kessie a dus scorul la egalitate, iar o pasă greşită de Ronaldo la mijlocul terenului a pus rapid pe contraatac formaţia lui Stefano Pioli, portughezul Rafael Leao finalizând inspirat, la doar şapte minute de la introducerea sa pe teren. Astfel, AC Milan a preluat conducerea pe tabelă, 3-2, în doar cinci minute.

Croatul Rebic a stabilit scorul final al înfruntării, 4-2 pentru AC Milan, în minutul 80, cu un şut de la 11 m de poarta apărată de Szczesny.

Revenire fantastică a Milanului în Serie A!

În urmă cu doar trei zile, AC Milan semnase o altă victorie mare în Serie A, 3-0 în deplasare, cu Lazio. Potrivit statisticilor prezentate chiar de către site-ul diavolilor, „rossonerii“ nu mai înscriseseră patru goluri împotriva lui Juventus din martie 1989 încoace, de la un 4-0 memorabil şi nu mai reuşiseră să întoarcă un meci de la 2-0 pentru adversari din octombrie 2016, când au smuls o victorie grea, 4-3, cu Sassuolo. Rebic a impresionat, reuşind pentru prima dată să înscrie şi să ofere şi o pasă de gol într-un meci din Serie A.

AC Milan se mai poate lăuda cu o statistică frumoasă: în ultimele cinci meciuri din campionat a înscris de cel puţin două ori, lucru pe care nu îl mai reuşise din ianuarie 2013 încoace.

Juventus a ratat şansa de a se distanţa la 10 puncte în fruntea campionatului din Italia. Cu 75 de puncte în 31 de etape, echipa condusă de Maurizio Sarri păstrează însă un avans de şapte puncte în faţa lui Lazio (ocupanta locului 2) şi de 11 puncte în faţa lui Inter (pe 3, cu un meci mai puţin disputat). AC Milan a ajuns la un total de 49 de puncte în Serie A, depăşind-o pentru moment pe Roma (48 puncte), pentru locul 5 - calificant în grupele Ligii Europa pentru sezonul viitor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite