VIDEO Manchester City, cu Pantilimon şomer între buturi, a demolat pe West Ham în Cupa Ligii Angliei. Ce a făcut Raţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida tur din semifinalele Cupei Ligii Angliei dintre Manchester City şi West Ham United a reprezentat un prilej excelent pentru "cetăţeni" de a demonstra încă o dată că au cea mai prolifică şi eficientă ofensivă a echipelor din Anglia.

Manchester City este echipa momentului în Anglia. În Cupa Angliei, în Cupa Ligii sau în campionat, "cetăţenii" şi-au regăsit apetitul de joc sub comanda spaniolului Manuel Pellegrini şi demolează orice adversar care le iese în cale. Ultima victimă a lui City a fost echipa lui Răzvan Raţ, West Ham United.

Partida jucată în manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii a însemnat un recital al lui Alvaro Negredo şi Dzeko. Primul a reuşit un hat-trick pentru gazde, al doilea doar o "dublă", iar Yaia Toure şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Practic, în teren a existat o singură echipă, care s-a distrat cu apărarea lui West Ham. În aceste condiţii, Pantilimon, titular la City, nu a avut ce apăra pe toată durata meciului.

La oaspeţi, Raţ a intrat în minutul 75 al partidei, când tabela indica deja 5-0 pentru trupa lui Pellegrini.

Returul acestei semifinale e programat peste două săptămâni, dar e cvasi-imposibil ca West Ham să poată întoarce rezultatul din meciul tur. În finala Cupei Ligii, City se va duela cu Sunderland sau Manchester United. În tur, United a pierdut la limită, 1-2, pe terenul lui Sunderland, având nevoie de o victorie cu 1-0, acasă, pentru a se califica în ultimul act.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite