VIDEO Leo Messi show. Decarul i-a adus victoria Barcelonei pe terenul lui Eibar. Catalanii au mărit ecartul faţă de Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tripleta de aur a Barcelonei: Suarez, Neymar şi Messi
Tripleta de aur a Barcelonei: Suarez, Neymar şi Messi

Leo Messi, cu o "dublă", a fostul omul decisiv al Barcelonei pe terenul lui Eibar, meci câştigat de catalani cu 2-0. Această victorie îi ajută pe elevii lui Luis Enrique să se distanţeze în fruntea clasamentului din Primera Division.

Messi este în formă maximă la Barcelona. Aprope că nu trece etapă fără ca starul argentinian să nu marcheze. Ajutat de o echipă din ce în ce mai bine sudată, care îl serveşte excelent, decarul străluceşte la fiecare meci în tricoul catalan, la fel cum a făcut-o şi în această etapă.

Cu câte un gol în fiecare repriză, Messi i-a adus Barcelonei un succes facil în faţa modestei Eibar. Prima reuşită a venit din lovitură de pedeapsă, în minutul 31, iar a doua în urma unei lovituri de cap, în minutul 55. Barcelona nu a forţat, deşi a mai avut câteva ocazii de a înscrie, astfel că meciul s-a terminat cu scorul de 2-0.

Acest rezultat îi ajută pe catalani să se distanţeze de Real Madrid. În acest moment, Barca are 65 de puncte, cu patru mai mult decât rivala de moarte, dar trupa lui Ancelotti are un meci mai puţin disputat.

VIDEO Eibar-Barcelona 0-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite