VIDEO JENANT / Comportament de om nebun! Vezi ce face Dan Petrescu pe marginea terenului şi cum înjură ca la uşa cortului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E cel mai bine cotat tehnician român la ora actuală, după Mircea Lucescu, însă „Bursucul" are grave probleme în a-şi controla nervii. Ajuns la Dinamo Moscova, ultima clasată din prima ligă rusă, antrenorul de 45 de ani i-a îngrozit pe spectatori şi pe ziarişti în ultima etapă.

Dan Petrescu visează să antreneze Chelsea în Premier League, pare să aibă calităţile necesare ca antrenor, însă şi o mare problemă: în Anglia, majoritatea antrenorilor au comportament de lord. E un capitol la care „Bursucul" stă foarte prost, după cum a demonstrat, încă o dată, duminică, în partida Dinamo Moscova - Kuban Krasnodar.

Ce a făcut?

A fost o partidă crucială pentru Petrescu din două motive. În primul rând, Dinamo Moscova e într-o situaţie catastrofală în campionat (avea o victorie şi cinci înfrângeri înainte de runda din weekend-ul trecut) şi, în plus, „Bursucul" ar fi vrut să-şi învingă fosta echipă şi din orgoliu.

Dinamo Moscova a deschis scorul în minutul 45, iar meciul părea că merge în direcţia dorită de tehnicianul român. După pauză însă, a venit căderea pentru Dinamo. Oaspeţii au punctat de două ori, în minutele 65 şi 90+1, iar pe margine, Dan Petrescu a făcut un circ jenant.

A înjurat în română şi în engleză, a lovit cu picioarele în banca de rezerve, a sărit la tuşieri, iar, în final, a plecat la vestiar, după ce Kuban Krasnodar a dat golul de 2-1.

Îngroziţi, ruşii au realizat un material cu secvenţe halucinante în care se vede cum Dan Petrescu are un comportament de om nebun pe margine.

 La fel făcea şi la Urziceni

Dan Petrescu a avut aceste ieşiri jenante şi pe când antrena în România. La Unirea Urziceni, „Bursucul" avea un comportament violent prin care îi teroriza pe „cavalerii fluierului", fiind un „abonat" al Comisiei de Disciplină.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite