VIDEO Federer nu vrea să-l înfrunte pe Nadal pe terenul lui Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer * Foto: Reuters
Roger Federer * Foto: Reuters

În urmă cu puţin timp, Rafael Nadal i-a adresat o provocare prietenului şi, totodată, rivalului său Roger Federer: să dispute un meci demonstrativ pe stadionul "Santiago Bernabeu" cu ocazia celebrării a 110 ani de existenţă a echipei de fotbal Real Madrid.

Elveţianul nu a fost de acord. "Roger a refuzat oferta. Evenimentul era unic, însă data propusă nu-l avantajează. Este prea aproape de Jocurile Olimpice, la care Roger doreşte să se prezinte cât mai bine", a anunţat agentul lui Federer, Tony Godsick.

În aceste condiţii, Nadal îi va face aceeaşi ofertă liderului clasamentului mondial, Novak Djokovici. Ar fi, totodată, şi o posibilă revanşă pentru jucătorul spaniol pentru ultimele finale de Mare Şlem pe care cei doi le-au disputat.

Evenimentul ar urma să se desfăşoare în 14 iulie, iar la el ar putea fi doborât recordul de asistenţă pentru un meci de tenis. În 2010, partida dintre Serena Williams (SUA) şi Kim Clijsters (Belgia) a fost urmărită de 35.681 spectatori. Pe "Santiago Bernabeu" pot lua loc 80.000, însă doar în tribune - există posibilitatea de a monta scaune şi pe suprafaţa de joc, terenul de tenis fiind mult mai mic decât unul de fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite