VIDEO FC Vaslui-FC Botoşani 0-1. Cu un om în minus, botoşănenii au dat lovitura, pe final, la Vaslui printr-un eurogol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoşani a evoluat curajos la Vaslui, în etapa a 23-a din Liga 1, reuşind o mare surpriză. Trupa din nordul ţării a câştigat la limită, scor 1-0, printr-un gol superb marcat de Danci, când oaspeţii erau în inferioritate numerică.

Tânărul Cristian Danci a fost eroul partidei dintre FC Vaslui şi FC Botoşani, din etapa a 23-a a Ligii 1, el semnând, practic, o victorie imprevizibilă a echipei sale pe terenul unei formaţii care altădată se bătea la campionat.

Deşi în prima repriză meciul a fost foarte plictisitor, în partea a doua s-a animat. Soarta partidei s-a decis în ultimele 20 de minute. Mai întâi, Croitoru de la oaspeţi a fost eliminat în minutul 72 pentru o intrare cu talpa pe tibia adversarului. Apoi, în ciuda faptului că jucau în inferioritate numerică, oaspeţii au dat lovitura prin Cristi Danci. 

Tânărul jucător al Botoşaniului a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea a fost catapultată direct în vinclu. S-a terminat 1-0 pentru Botoşani, un rezultat surprinzător, dar care aduce trei puncte mari pentru trupa din nordul României în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

De partea cealaltă, Vasluiul se menţine pe locul 5 în clasament, dar gândul de a prinde cupele europene pare acum doar o iluzie.

VIDEO cu golul superb marcat de Danci

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite