VIDEO FC Botoşani-Oţelul 1-1. Oaspeţii au terminat meciul cu un om în minus; gazdele rămân fără victorie în retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată pe teren propriu împotriva Oţelului, în etapa a 21-a din Liga I. Gazdele au ratat victoria, deşi au condus până în minutul 70.

Oţelul şi FC Botoşani au terminat la egalitate derby-ul Moldovei. Oaspeţii, cu sabia lui Damocles deasupra capului, au evoluat curajos la Botoşani, fiind răsplătiţi cu un punct ce se poate dovedi important în economia clasamentului. 

Golurile disputei au fost marcate de Croitoru, în minutul 49, respectiv Hamroun, în minutul 69. După ce a egalat, jucătorul Oţelului a fost eliminat pentru un fault dur comis asupra unui adversar. Remiza de la Botoşani încurcă echipa gazdă în perspectiva unei posibile participări în cupele europene. Mai mult, elevii lui Leo Grozav nu au câştigat niciun meci din cele patru disputate de la reluarea campionatului, având două egaluri şi două eşecuri.

De partea cealaltă, Oţelul este al şaselea meci consecutiv fără victorie. De notat că gălăţenii au un singur succes în ultimele 15 partide de campionat.

VIDEO FC Botoşani-Oţelul 1-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite