VIDEO Craiova nici nu pierde, nici nu câştigă. Oltenii au bifat al 15-lea meci fără eşec, dar n-au mai câştigat de trei etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Neînvinsă în Liga 1 de 15 etape, CSU Craiova a făcut un pas greşit în runda a 21-a, înregistrând un rezultat de egalitate cu modesta Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, pe Stadionul Extensiv din Craiova.

CSU Craiova are o scădere de formă în Liga 1. Deşi a început bine returul, cu o victorie pe terenul Pandurilor, pentru olteni au urmat apoi trei meciuri terminate la egalitate, 0-0 cu Steaua, 1-1 cu Viitorul şi, mai nou, 1-1 cu Gaz Metan Mediaş, cel din urmă rezultat înregistrat în etapa a 21-a. Jocul cu Mediaşul a fost dominat în prima repriză de gazde, care au punctat prin Tîrnăcop, în minutul 16, după o gravă greşeală a portarului Pleşca.

În repriza secundă Craiova s-a mulţumit să facă un joc de aşteptare şi a fost taxată de adversari, care au punctat în minutul 65 prin Llullaku, proaspăt intrat în teren cu câteva minute înainte. Vârful medieşenilor a înscris cu capul şi a adus egalarea, stabilind şi scorul final al jocului, 1-1.

Remiza din Bănie le încurcă planurile elevilor lui Cârţu şi Săndoi, care visau să ajungă în Europa la finalul sezonului. Însă, jocul modest făcut de olteni în ultimele trei etape contrastează izbitor cu pretenţiile lor europene. De partea cealaltă, Mediaşul a obţinut un punct important în lupta pentru salvarea de la retrogradare pe terenul unei echipe care în tur a fost necruţătoare cu aproape orice echipă oaspete în Bănie.

VIDEO CSU Craiova-Gaz Metan Mediaş 1-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite