VIDEO Fanii Barcelonei au plâns în hohote înaintea meciului cu Real. Momentul înălţător care nu s-a văzut la televizor din cauza reclamelor difuzate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona - Real Madrid 1-2 a fost primul meci disputat de catalani pe teren propriu, după moarte lui Johan Cruyff, în memoria căruia a fost organizat un spectacol grandios.

Din păcate pentru microbiştii români, atunci când pe Nou camp se derulau momente emoţionante, la televizunile din România se difuzau tot felul de reclame comerciale, astfel că s-a pierdut o parte importantă a ceremoniei în memoria fostului mare fotbalist. Iar în momentul în care s-a dat legătura, oamenii au putut vedea cum spectatori de toate vârstele îşi ştergeau lacrimile în tribună.

 Acest lucru s-a întâmplat deoarece pe ecranul stadionului au rulat un film cu cele mai mai frumoase momente din cariera lui Johan Cruyff, care a fost primul antrenor ce a adus Cupa campionilor Europeni la Barcelona. Se întâmpla în 1992 la şase ani după ce Steaua "furase" catalanilor trofeul la Sevilla. 

La un moment dat, în timpul filmuleţului, spre cer s-a înălţat un avion cu reacţie, fiind creată impresia că a plecat din spatele ecranului. Olandezul Zburător, cum a fost numit Cruyff, pleca către ceruri şi părăsea definitiv stadionul pe care dăduse atât de multe lucruri. Publicul a izbucnit instantaneu în lacrimi. Apoi, la intrarea echipelor pe teren spectacolul a continuat, cu un mozaic din cartoane şi cu intonarea imnului echipei, în memoria lui Cruyff, dar cel mai încărcat episod se consumase, în vreme ce la televizoarele noastre erau difuzate reclame.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite