VIDEO Etapă nebună în Liga I cu goluri multe şi răsturnări spectaculoase de scor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a VI-a a campionatului intern a adus pentru iubitorii sportului un adevărat festin fotbalistic. Runda a debutat vineri şi s-a încheiat luni seara cu derby-ul Vaslui-Steaua, câştigat de moldoveni cu scorul de 3-1. De remarcat este că formaţia Pandurii Târgu Jiu continuă să se menţină pe locul I după victoria obţinută în deplasarea de la Iaşi.

Cel mai frumos meci al etapei a VI-a a fost fără îndoială Rapid – CFR Cluj, o partidă în care giuleştenii au fost conduşi cu 2-0 la pauză, dar au revenit spectaculos şi au marcat trei goluri prin care au obţinut o victorie nesperată.

Un meci frumos cu multe goluri a fost şi Astra – Concordia Chiajna încheiat cu victoria zdrobitoare a prahovenilor, scor 6-3. De menţionat că această partida a fost cea în care s-au înscris cele mai multe goluri de la startul actalului sezon al ligii I, nouă la număr.

Dinamo a învins greu, în minutele de prelungire pe Petrolul Ploieşti, scor 2-1. Graţie acestei victorii, trupa lui Bonetti a trecut pe locul trei al clasamentului după un început ezitant de sezon. 

image

Steaua a pierdut la Vaslui în epilogul etapei, scor 1-3 şi a cedat poziţia de lider al clasamentului în favoarea formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Bucureştenii au deschis scorul prin Chipciu, dar la final s-au văzut învinşi graţie unei evoluţii lăudabile a moldovenilor, care l-au avut pe Sânmărtean în zi de graţie. 

Iată rezultatele etapei a VI-a:

Gaz Metan Mediaş – CS Turnu Severin: 2-0

Oţelul Galaţi – Gloria Bistriţa: 1-1

Astra Ploieşti – Concordia Chiajna: 6-3

Rapid – CFR Cluj: 3-2

CSM Iaşi – Pandurii Târgu Jiu: 0-1

Dinamo – Petrolul Ploieşti: 2-1

U Cluj – FC Braşov: 1-1

Ceahlăul Piatra Neamţ – Viitorul Contanţa: 0-3

FC Vaslui – Steaua: 3-1

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite