VIDEO Cine este Karim Boutadjine, atacantul Pandurilor care a devenit eroul Ligii I?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a cincea din Liga I a scos la iveală potenţialul uriaş al unui atacant francez de origine algeriană numit Karim Boutadjine, care evoluează la Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul a marcat două goluri de senzaţie în meciul contra Oţelului Galaţi în etapa a cincea din Liga I şi câştigat de gorjeni cu scorul de 3-2.

Karim Boutadjine a venit la Pandurii Târgu Jiu de la echipa franceză Evian al cărei patron este nimeni altul decât fostul fotbalist francez Zinedine Zidane. Boutadjine a intrat în meciul cu Oţelul în repriza secundă şi a reuşit două goluri de senzaţie asemănătoare execuţiilor lui Zidane din vremurile sale de glorie. Reuşitele sale l-au impresionat şi pe Petre Grigoraş, tehnicianul Pandurilor, care nu a mai contenit cu laudele la adresa elevului său. Grigoraş a precizat, de altfel, cum l-a adus pe francez la Tîrgu Jiu. „Mi-a fost propus de Lucian Marinescu, l-am avut în probe, era un pic cam plinuţ, mi-am dat seama că are calităţi şi l-am oprit. În cel mai scurt timp va deveni un jucător de bază la Pandurii şi sper că va marca cât mai multe goluri. Într-adevăr, sunt două capodopere cum nu prea am mai văzut prin Liga 1de foarte multă vreme. Cred că primul gol e Leonardo da Vinci, iar cel de-al doilea e Michelangelo şi cu asta am spus totul”, a spus Grigoraş în termeni laudativi la adresa jucătorului său.

Karim Boutadjine este la a treia reuşită în cele cinci etape ale actualului sezon al Ligii I, după ce în prima etapă, contra Universităţii Cluj, atacantul a marcat încă un eurogol.
Karim Boutadjine s-a născut pe data de 23 martie 1989, având 23 de ani. A debutat cu gol în Liga I, în meciul contra Universităţii Cluj din prima etapă, evoluând în toate meciurile disputate de Pandurii până acum, mai puţin în confruntarea cu Ceahlăul Piatra Neamţ din etapa a treia.
Chiar dacă până acum Boutadjine a fost titular într-un singur meci (partida disputată de Pandurii contra lui Gaz Metan Mediaş), potrivit tehnicianului gorjenilor atacantul francez va deveni o piesă de rezistenţă în ofensiva grupării din Târgu Jiu.  

Pandurii ocupă în prezent locul doi în clasamentul Ligii I, fiind la egalitate de puncte cu Steaua, care are golaveraj mai bun. Din cele cinci meciuri disputate în Liga I, gorjenii au adaunat 13 puncte, având patru victorii şi un egal.

Vezi video cu execuţiile lui Boutadjine din meciul cu Oţelul Galaţi, câştigat de Pandurii cu 3-2: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite