VIDEO EMOŢIONANT / Ţi se face pielea de găină! Vezi ce a postat Mutu pe contul lui de Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la 33 de ani, „Briliantul" şi-a anunţat ultimul mare obiectiv din carieră. Mesajul său a fost recepţionat de fanii naţionalei. Aceştia le-au făcut o surpriză plăcută oficialilor FRF. Află cum!

Adrian Mutu se apropie de finalul carierei sale de jucător, însă visează să joace pentru România la o Cupă Mondială. Ultima sa şansă va fi în 2014, când turneul final va fi găzduit de Brazilia.

Pentru a demonstra că gândul său se îndreaptă deja spre competiţia din America de Sud, „Briliantul" a postat pe contul său de Facebook un video-clip absolut fabulos, intitulat „Tricolorii - The way to Brazil".

VEZI FILMULEŢUL POSTAT DE MUTU

S-au vândut 14.000 de bilete

Entuziasmul lui Mutu e împărtăşit şi de fanii naţionalei. Aceştia au cumpărat 150 de bilete pentru meciul de calificare cu Turcia, de la Istanbul, de la 12 octombrie.

Un interes cu adevărat uriaş există însă în jurul partidei cu Olanda (16 octombrie), care se va disputa pe „Arena Naţională".

S-au vândut deja peste 14.000 de tichete online, prin site-uri precum myticket.ro.

Începând cu data de 8 octombrie, tichetele se vor vinde şi la casele de bilete ale „Arenei Naţionale". Iată preţul biletelor:

*Categoria 4 = 20 de lei
*Categoria 3 = 40 de lei
*Categoria 2 = 80 de lei
*Categoria 1 = 160 de lei
*VIP = 800 de lei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite