VIDEO Echipa lui Olăroiu şi Rădoi a fost „tăiată“ de Paşte de arbitru: meci cu doi eliminaţi şi o bătaie generală în Emirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olăroiu, nervos din cauza arbitrajului
Olăroiu, nervos din cauza arbitrajului

După ce au câştigat campionatul cu patru etape înainte de final, românii au fost opriţi din drumul lor spre un nou trofeu la capătul unui joc cu momente incredibile.

Semifinala Al-Ain – Al-Ahli a fost, de fapt, adevărata finală a Cupei Preşedintelui, fiindcă, în celălalt meci, se vor întâlni două formaţii mai slab cotate. 

Duminică seară, campioana Emiratelor pentru al doilea sezon la rând a întâlnit, acasă, Al-Ahli Dubai, o echipă cu un buget nelimitat, unde antrenor e celebrul Quique Flores, director sportiv e Fabio Cannavaro, iar vedetele din teren sunt Grafite (fostul golgheter al Bundesligii) şi Quaresma (fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo).

Din păcate, partida a fost stricată de un arbitraj catastrofal.

Ce s-a întâmplat?

Al-Ahli a condus 2-0 la pauză, prin golurile lui Grafite (19) şi Bashir Saeed (36). Din primul minut însă, centralul a tolerat jocul extrem de dur al oaspeţilor, neacordând niciun cartonaş la multe faulturi care erau la limită dintre „galben“ şi „roşu“. 

VEZI AICI FAULTURILE CRIMINALE TOLERATE DE ARBITRU

Dacă a închis ochii la intrările dure ale jucătorilor lui Al-Ahli, în schimb, în minutul 59, arbitrul a eliminat un fotbalist de la Al-Ain. Chiar şi aşa, gazdele au redus din handicap, în minutul 83, prin Brosque. 

Reuşita australianului a dat tonul la o bătaie generală, deoarece portarul oaspeţilor a „confiscat“ balonul, pentru a întârzia reluarea jocului.

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI ŞI BĂTAIA GENERALĂ

La 1-2, Al-Ain a mai înscris o dată, în prelungiri, dar golul lui Gyan a fost anulat pe motiv de ofsaid, de această dată decizia fiind corectă.  N-a mai contat. Deja porniţi împotriva arbitrajului, Rădoi – integralist – şi colegii săi au protestat vehement, iar centralul a mai eliminat un fotbalist, Al-Ain terminând jocul în nouă oameni!

VEZI GOLUL ANULAT AL LUI GYAN

Olăroiu, furios

Cum echipa sa a părăsit Cupa Preşedintelui după un meci scandalos, Cosmin Olăroiu a criticat arbitrajul. 

„Centralul a fost împotriva noastră şi a stricat meciul cu multe decizii ciudate. Din păcate, în Emirate, a existat un curent de neînţeles împotriva lui Al-Ain, iar asta s-a văzut în modul în care au fost programate meciurile noastre, din trei în trei zile, iar preţul l-am plătit în Liga Campionilor Asiei“, a declarat Oli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite