VIDEO CS U Craiova - FC Botoşani 1-0 şi CSMS Iaşi - Dinamo 2-1: Ce spectacol! Bare, eliminări şi schimbare de lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două partide de duminică din runda cu numărul 6 au oferit un fotbal peste nivelul primul eşalon, iar ceea ce s-a întâmplat la Iaşi a fost de-a dreptul dramatic.

Ziua a început cu victoria în stil italian al Craiovei care, avându-l pe Devis Mangia (43 de ani) pe bancă, dă impresia că se află pe un trend ascendent. 

Chiar dacă la Severin s-a marcat o singură dată, meciul a avut ritm, dar şi ocazii, fiecare formaţie trecându-şi în cont câte o bară. La final, reuşita lui Zlatinski (79) a făcut diferenţa, iar Craiova a ajuns la trei victorii şi trei remize în primele şase runde. 

Pentru FC Botoşani, eşecul a fost primul din acest campionat în care echipa are, deocamdată, un bilanţ foarte bun: patru victorii, o remiză şi o înfrângere.

VEZI GOLUL MECIULUI

Dinamo, bătută la ultima fază

La Iaşi, trupa pregătită de Flavius Stoican a mai produs o mare surpriză după ce, la mijlocul săptămânii, a plecat neînvinsă de pe „Arena Naţională“ după confruntarea cu FCSB (1-1).

Moldovenii au fost conduşi din minutul 9, după ce Nemec a punctat pentru „câini“, însă rezultatul avea să fie întors după pauză. Eliminarea lui Nedelcearu pentru două „galbene“ (14, 74) a schimbat cursul partidei. Mai întâi, Kizito a egalat (80), după care şi Iaşiul a rămas în zece oameni, Qaka fiind şi el trimis la cabine pentru două avertismente (60, 85).

Chiar şi aşa, la ultima fază a meciului, în minutul 90+4, Hanca a dat pe lângă minge, iar brazilianul Joálisson a adus victoria gazdelor.

VEZI GOLURILE MECIULUI

După rezultatele de duminică, CFR Cluj a urcat pe primul loc, fără să joace, datorită golaverajului. Ardelenii au 13 puncte şi vor juca, luni (ora 21.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV) cu Sepsi, în deplasare.

FC Botoşani (13 puncte) şi CS U Craiova (12 puncte) completează podiumul. 

Dinamo, ajunsă la două înfrângeri consecutive, e pe ultimul loc de play-off, 6, cu 9 puncte, în timp ce poziţia a 7-a e ocupată acum de CSMS Iaşi cu 8 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite