VIDEO Conferinţă de presă a Simonei Halep înaintea meciului cu Şarapova: „M-a bătut de şase ori, va fi o mare provocare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a venit în faţa jurnaliştilor înaintea confruntării din primul tur de la US Open cu rusoaica Maria Şarapova.

Meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova va avea loc luni sau marţi. 

„Sunteţi atât de mulţi, parcă Roger ar fi fost înainte aici“, a glumit Simona Halep, după care a răspuns întrebărilor jurnaliştilor. 

Cum a aflat că va juca împotriva Şarapovei

Eram pe terenul de tenis, mă antrenam, Am primit un mesaj, am reacţionat normal pentru că anul acesta am avut mereu parte de trageri la sorţi dificile. Bineînţeles, m-am gândit „Cum e posibil din nou?“, dar m-am antrenat normal.

Despre wild-cardul oferit Şarapovei şi revenirea rusoaicei în circuit.

Orgaziatorii turneului decid, nu sunt în poziţie să comentez această hotărâre. Ea revine, e puternică să revină, are multă experienţă şi turnee câştigate. M-a bătut de şase ori, poate reuşesc să schimb acest palmares, voi da tot ce am mai bun .

Cum va fi reacţia publicului. 

Nu ştiu despre public, pe cine va susţine, vom vedea luni, dar lumea a fost corectă faţă de mine până acum, nu mă aştept la nimic negativ. 

Ce s-a schimbat faţă de precedentele întâlniri.

Sunt diferită, ca joc şi mentalitate. Mă simt mai experimentată, m-am confruntat cu multe situaţii în ultimii trei ani. 

Despre lupta la locul unu.

Toate jucătoarele au încredere şi cred că pot face lucruri mari. Eu am fost aproape la Roland Garros şi la Wimbledon, la Cincinnati n-am fost aproape, pentru că scorul a fost dur. Nu mai mă gândesc la asta, dacă voi fi pe locul unu, înseamnă că voi merita. 

Vreau să intru pe teren şi să dau tot ce e mai bun. E doar o nouă şansă pentru mine de a câştiga împotriva Mariei. Nu vreau să pun presiune pe mine
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite